Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Φιλ Τζάκσον: «Μου αρέσει ο Αντετοκούνμπο»

Την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Θανάση Αντετοκούνμπο εξέφρασε ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον και συμπλήρωσε πως σκέφτονται πολύ σοβαρά να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Φιλ Τζάκσον: «Μου αρέσει ο Αντετοκούνμπο»
Η εγχείρηση που θα αφήσει τον Καρμέλο Άντονι εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν κυριαρχεί στην επικαιρότητα των Νιου Γιορκ Νικς.

Όμως, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν Ντέρεκ Φίσερ και ο Φιλ Τζάκσον με αφορμή τα πλάνα της ομάδας στο μέλλον μετά το σοβαρό πλήγμα με τον τραυματισμό του σταρ της ομάδας, ακούστηκαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα για τον Θανάση Αντετοκούνμπο, του οποίου τα δικαιώματα διατηρούν οι Νιου Γιορκ Νικς.

Συγκεκριμένα ο Φιλ Τζάκσον δήλωσε πως του αρέσουν όσα έχει παρακολουθήσει από τον Έλληνα γκαρντ που αγωνίζεται με τους Γουέστσεστερ Νικς στο θυγατρικό πρωτάθλημα ΝBDL και μάλιστα σκέφτονται στην ομάδα σοβαρά να τον καλέσουν να ενταχθεί μέσα στη σεζόν στο ρόστερ της ομάδας. Επίσης θα ήθελε να τον δει αγωνιζόμενο στην κορυφή της τριγωνικής επίθεσης των Νικς και όχι στα πλάγια που παίζει μέχρι τώρα.

NBA New York Knicks         @nyknicks
“We would like to see him on top of the floor. He’s been on the wing a lot.” — @PhilJackson11 on @Adeto_kouboS

NBA New York Knicks         @nyknicks
.@PhilJackson11 likes what he sees from @Adeto_kouboS & they have “contemplated” a call-up at some point this season.

Με τους Νιου Γιορκ Νικς να βρίσκονται στον πάτο της κατάταξης του ΝΒΑ με ρεκόρ 10-43 και τον Καρμέλο Άντονι να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν φαντάζει ως πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Θανάση Αντετοκούνμπο να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αποδείξει την αξία του, χωρίς να έχει την πίεση του πρωταθλητισμού, αν τελικά οι Νικς προχωρήσουν στην απόκτησή του 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: