Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Άρης: Αποκαθιστά μια αδικία!!

Μετά από 42 χρόνια ο ερασιτέχνης Άρης αποκαθιστά μια ιστορική αδικία.
Αδικία την οποία βίωσε στο πετσί του ο Νίκος Χρηστίδης στην τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε με τα χρώματα Άρη και τον ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια.
Ήταν 30 Δεκεμβρίου του 1973 όταν είχε κατηγορηθεί από τον τότε πρόεδρο του ΑΡΗ, Νίκο Καμπάνη, για δωροδοκία στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στο Χαριλάου, που έληξε 2-4 υπέρ των φιλοξενούμενων σε μια υπόθεση που είχε συνταράξει τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τιμωρήθηκε με τριετή αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα από την ΓΓΑ και διεγράφη από τον αθλητικό σύλλογο Αρη δια βίου χωρίς καν να απολογηθεί. Βέβαια στην πορεία δικαιώθηκε από το Εφετείο της Θεσσαλονίκης και το Συμβούλιο Επικρατείας αλλά το παράπονο από τον Άρη έμενε εξ’ ου και η απουσία του από το γήπεδο.
Σαράντα δύο χρόνια μετά ο Α.Σ σε ένα από τα επόμενα Δ.Σ επιθυμεί να κηρύξει άκυρη εκείνη την απόφαση του 1973 και να δεχθεί ως μέλος του συλλόγου ξανά τον Νίκο Χρηστίδη.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στη γενικότερη αλλαγή πλεύσης του Άρη απέναντι στους βετεράνους και θα έχει και συνέχεια αφού πρόθεση του ερασιτέχνη σε συνεργασία με το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι να καλέσει τον Χρηστίδη να παραβρεθεί μετά από χρόνια στο Κλεάνθης Βικελίδης και αν είναι δυνατόν να παρακολουθήσει τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων…
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: