Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τα ρεκόρ του Ημίθεου!!

Οκτώ αγωνιστικές πριν από το τέλος της κανονικής διάρκειας της περιόδου και ο Ηρακλής τρέχει με τα… «χίλια» ώστε να πετύχει τον στόχο του. Η ομάδα εξακολουθεί να είναι αήττητη, κάτι που συμβαίνει μόλις με άλλες πέντε ομάδες στην Ευρώπη ( ΑΕΚ, Χιμπέρνιανς Μάλτας, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Ντινάμο Κιέβου και Σεντ Νιού Σάιντς). Διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης έχοντας δεχθει μόλις τέσσερα γκολ, που μεταφράζεται ένα γκολ ανά τέσσερεις αναμετρήσεις.  Παράλληλα  κατέχει την καλύτερη επίδοση εκτός έδρας έχοντας οκτώ διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν έχει να επιδείξει καμία άλλη ομάδα.
>> Στις εγχώριες επιδόσεις του τις έχει ξεπεράσει ακόμα και το σερί των 13 αγώνων χωρίς ήττα που είχε σημειώσει στην περσινή σεζόν. Ο Ηρακλής διαθέτει την καλύτερη επίθεση του Βορείου ομίλου με 24 γκολ και έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του σε 13 αγώνες.
>> Στον Ηρακλή θεωρούν ότι όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα και ο βασικός στόχος είναι η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της που είναι η επιστροφή στην Σούπερ Λίγκ. Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Ημίθεος έχει αυτή την δυνατότητα αρκεί να συνεχίσει ανάλογα.  Στις οκτώ αναμετρήσεις που απομένουν ο Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο (Φωκικό, Απόλλων Καλαμαριάς, Αναγέννηση Καρδίτσας και Λάρισα).
>> Εκτός έδρας ο Ηρακλής θα αγωνιστεί με ( Ζάκυνθο, Λαμία, Αγροτικό Αστέρα και Σέρρες).  Ένας σοβαρός Ηρακλής θα μπορέσει να πετύχει τον στόχο του. Μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από  τον πρώτο αγώνα μέχρι και σήμερα και σ’ αυτό συμβάλει ο Νίκος Παπαδόπουλος. Από την δική τους πλευρά, οι παίκτες ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία και βγάζουν μέσα σε κάθε αγώνα την ψυχή τους, προκειμένου να φτάσουν στην νίκη, όπως έγινε και στην αναμέτρηση με τον Αιγινιακό.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: