Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

«Μοναδική πραγματική λύση ο επενδυτής»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Αντώνης Ζαμπέτας και μίλησε για τις συζητήσεις που έκανε με πιθανούς επενδυτές.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Δεν κορόιδεψα κανέναν και ειδικά όσον αφορά την μεγάλη μας αγάπη τον Άρη. Το ζητούμενο είναι πως ο Ζαμπέτας δεν «πουλάει» παπά και υπάρχει όντως επενδυτής και ουσία. Η πραγματική μόνη λύση είναι η εύρεση επενδυτή που θα βάλει τα πράγματα σε πραγματική ποδοσφαιρική λογική και σειρά. Ο Άρης έχει έναν άνθρωπο που βάζει τα πράγματα σε σειρά και ξέρει από ποδόσφαιρο. Είναι υπαρκτό το πρόσωπο το οποίο μίλησα στη Γερμανία. Μπορούν να μιλήσουν όλοι μαζί του και δεν έχει κανείς κανένα πρόβλημα. Ο Ζαμπέτας δεν κινείται μόνο για να σταματήσει την εκκαθάριση αλλά για να βρει μια πραγματική λύση».
Για το αν μίλησε με τον Χένες:
 Άκουσα πως κάποιοι έλεγαν πως εγώ μίλησα με τους Γερμανούς του κ. Κάλας. Ο μάνατζερ του Μπομπαντίγια που είναι στενός συνεργάτης του κ. Χένες είχε μιλήσει από πέρυσι για εμένα στον συνεργάτη του κ. Χένες τον κ. Λάνγκ και έτσι ακούστηκε το όνομα μου. Με τον κ. Χένες δεν μίλησα ποτέ. Έμαθα από στενούς συνεργάτες του κ. Καλαιτζίδη το τι ειπώθηκε. Όλα δόθηκα στον Τύπο εντελώς διαφορετικά έξω. Εγώ παρακαλώ τον Θεό να μην μπλέξω ποτέ ξανά με τα διοικητικά. Αυτή η καταστροφή που δέχεται η οικογένεια μου δεν υπάρχει. Δεν κέρδισα κάτι, ούτε φήμη και μας κοιτάει κόσμος στον δρόμο στραβά. Βέβαια, μερίδα του κόσμου έχουν καταλάβει το τι έχω προσφέρει στην ομάδα και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που με στηρίζουν. Το ζητούμενο είναι ο Άρης να βρει τη λύση. Πριν πάρει κάποιος την διοίκηση πολλά λέγονται. Τελικά έριξαν την ομάδα στη Γ’ και τα παιδιά της ομάδας έχουν γίνει μειονότητα στην πόλη».
Για τα όσα πέρασε η ομάδα του Άρη:
«Ο Άρης έχει υποστεί τεράστια ζημία, έχει βγει δικαστικό πόρισμα και μιλάει για πλαστές ενημερότητες. Ο Άρης δεν είχε εμπλακεί με κάτι τέτοιο και πλήρωνε κανονικό. Οι άλλοι με άνισο ανταγωνισμό έπαιζαν στο πρωτάθλημα και ο Άρης παίζει στη Γ’. Ο Άρης δεν βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση μόνο εξαιτίας των παραγόντων του αλλά και για πολλά άλλα πράγματα».
Για τον νόμο που πρόκειται να ψηφιστεί από την νέα κυβέρνηση:
«Στο κομμάτι αυτό δεν έχει εμπλακεί καν ο αθλητικός νόμος. Ο Άρης μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο είχε συστήσει επιτροπή για να ασχοληθεί με το οικονομικό κομμάτι. Με το που ανοίγει η ΠΑΕ είναι ζημιογόνα. Δεν είναι μόνο θέμα αθλητικού νόμου αλλά έχει να κάνει και με το οικονομικό κομμάτι. Μακάρι να επιστρέψει ο Άρης και να παίζει με την Ατλέτικο και την Μάντσεστερ Σίτι. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες εμείς τις κάναμε. Πέσαμε για 1.000.000 ευρώ στη Γ’. Ο Άρης με τον νέο νόμο θα έπρεπε να δίνει 500.000 ευρώ τον χρόνο. Ο ΠΑΟΚ παίζει με παγωμένα χρέη στην Ευρώπη και ο Παναθηναϊκός με πόσα εκατομμύρια χρέος. Ο Άρης είναι εκτός συστήματος και παίζει μόνος του».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: