Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

«Κομάντος» στο Κίεβο!!

Στο χιονισμένο και ασφαλές (από την εμπόλεμη ζώνη) Κίεβο ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Europa League κόντρα στην Ντνίπρο.

«Κομάντος» στο Κίεβο!
Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφει σήμερα ο Ολυμπιακός, λίγες ημέρες πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League την Ντνίπρο, στο χιονισμένο και ασφαλές (από την εμπόλεμη ζώνη) Κίεβο και θέλουν να πραγματοποιήσουν μία εμφάνιση ανάλογη με εκείνη που είχαν κάνει πριν από τρία χρόνια απέναντι σε Μέταλιστ και Ρουμπίν Καζάν (20:00, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Βίτορ Περέιρα σκοπεύει να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-2-3-1 κόντρα στους Ουκρανούς.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σαντάνα, Σιόβα και Μαζουακού. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Κασάμι με τον Μανιάτη, ενώ στα πλάγια θα αγωνιστούν ο Αφελάι και ο Ντοσεβί.

Ο Τσόρι θα έχει οργανωτικό ρόλο και ο Μήτρογλου θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Ντουρμάζ, Μπενίτες, Χουτεσιώτης και Φορτούνης.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Μίρον Μάρκεβιτς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μπόικο και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Λούτσκεβιτς, Ντόουγκλας, Τσεμπεργιάτσκο και Εζίντιο.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κανκάβα και ο Ροτάν, με τους Κολοπλιάνκα και Ματέους στα πλάγια. Ο Γκάμα θα παίξει πίσω από τον Ζουζούλια που θα είναι στο κέντρο της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λαστούβκα, Μιχούνοφ, Μπέζους, Φέντορτσουκ, Σακχόφ, Κάλινιτς και Σελεζνίοφ.

Ο Αυστριακός Ρόμπερτ Σέργκενχοφερ ορίστηκε από την UEFA προκειμένου να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντνίπρο. Διαβάστε περισσότερα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: