Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ρότζερς: «Δύσκολο ματς αλλά θα κάνουμε το καλύτερο»

Προβάδισμα για την ρεβάνς στην Τουρκία θέλει ο Μπρένταν Ρότζερς στο παιχνίδι της Λίβερπουλ την Πέμπτη απέναντι στην Μπεσίκτας, αναγνωρίζοντας πως οι Τούρκοι είναι ένας σκληρός αντίπαλος αλλά εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα του θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και θα πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. 
«Είπα από την αρχή της σεζόν πως στόχος μας ήταν να κερδίσουμε ένα τρόπαιο. Ευελπιστώ πως θα έχετε παρατηρήσει και από μόνοι σας πως από την προσπάθεια που κάνουμε στις διοργανώσεις των κυπέλλων κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε ένα. Αυτή η διοργάνωση δεν είναι διαφορετική. Έχει πολύ κύρος και αποτελεί μία διοργάνωση που θέλουμε να τα πάμε καλά.
Το παιχνίδι κόντρα στην Μπεσίκτας θα είναι δύσκολο. Αποτελεί μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και είναι έμπειρη στα ματς στην Αγγλία. Μπορείτε να δείτε τα πρόσφατα αποτελέσματά της με τις Τότεναμ και Άρσεναλ.
Οπότε ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θέλουμε να πάρουμε προβάδισμα για την ρεβάνς, στοχεύουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.
Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και επικεντρωνόμαστε μόνο σε αυτό το ματς για την ώρα. Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία και το ίδιο επίπεδο αποδοτικότητας» σχολίασε ο Βορειοϊρλανδός στην συνέντευξη Τύπου.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: