Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Για αυτό παραιτήθηκε ο Βρύζας!!

Από το περασμένο καλοκαίρι ξεκινούν τα προβλήματα στη συνεργασία του Ζήση Βρύζα με τον ΠΑΟΚ και χθες υπέβαλε (για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν) την παραίτησή του στη διοίκηση του συλλόγου.

Για αυτό παραιτήθηκε ο Βρύζας
Την παραίτησή του για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν υπέβαλε χθες το βράδυ ο Ζήσης Βρύζας στη διοίκηση του ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός διευθυντής έκανε πράξη την δέσμευση που είχε δώσει στο παρελθόν, πως αν ο κόσμος δεν τον θέλει, τότε εκείνος θα σηκωθεί και θα φύγει από τον «Δικέφαλο του Βορρά». Αυτό τελικά έγινε χθες το βράδυ, αφού δεν ήθελε να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην ήδη προβληματική κατάσταση που υπάρχει στην ομάδα.

Όπως γράφει η Live Sport, ο Βρύζας – από τη στιγμή που έγινε τεχνικός διευθυντής του συλλόγου – δεν μπόρεσε να λειτουργήσει, όπως εκείνος θα ήθελε και να καταφέρει να σημειώσει τις επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος επί προεδρίας Θοδωρή Ζαγοράκη, από τη στιγμή μάλιστα που τα χρήματα αυτή την περίοδο δεν ήταν πρόβλημα για την ομάδα.

Συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο ο παλαίμαχος επιθετικός είχε καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης προτίμησε να φέρει τον Άγγελο Αναστασιάδη. Με τον Έλληνα τεχνικό ο Βρύζας δεν «ταίριαξε» ποτέ, λόγω της μεγάλη διαφορά στη φιλοσοφία των δύο ανδρών και δεν ήθελε να έχει παρεμβάσεις στο αγωνιστικό κομμάτι.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ παρουσιάζεται κουρασμένος από την έντονη κριτική με τη μορφή λάσπης στο πρόσωπό του και συνεχώς ήταν εκείνος που συγκέντρωνε τα «πυρά» των οπαδών. Όλοι οι παραπάνω λόγοι ήταν που οδήγησαν τον Βρύζα στην απόφαση να παραιτηθεί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: