Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

«Τσέκαρε» Σάλβιο η Τότεναμ!!

Ο Τζέι Ροντρίγκεζ παραμένει ο μεγάλος στόχος της Τότεναμ, αλλά ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο φαίνεται πως εξετάζει και εναλλακτικές περιπτώσεις για την ενίσχυση της ομάδας του το ερχόμενο καλοκαίρι. Μία από αυτές είναι ο Εντουάρντο Σάλβιο της Μπενφίκα.
Τον Ροντρίγκεζ θέλει, αλλά… κοιτάει και αλλού η Τότεναμ!
Ξέροντας πως ενδεχομένως να έχει αυξημένο ανταγωνισμό για την περίπτωση του 25χρονου μεσοεπιθετικού της Σαουθάμπτον (καθώς λέγεται πως ενδιαφέρονται επίσης Σίτι και Λίβερπουλ) ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει βρει ήδη την εναλλακτική επιλογή στο πρόσωπο του Εντουάρντο Σάλβιο.
Σύμφωνα με την «Daily Mirror», συνεργάτης του προπονητή των «Spurs» ταξίδεψε στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα τη Λισαβόνα, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Βιτόρια Σετουμπάλ.
Φυσικά τα μάτια του ήταν στραμμένα στον 24χρονο Σάλβιο, ο οποίος αγωνίστηκε σε ολόκληρο το ματς και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στην τελική επικράτηση με σκορ 3-0.
Ο Σάλβιο, η τιμή του οποίου είναι στα 17-20 εκατομμύρια λίρες, μετρά φέτος 19 συμμετοχές και 7 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις έχει 11 τέρματα σε 28 ματς. Το συμβόλαιό του Αργεντίνου διεθνή με τη Μπενφίκα, ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2017.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: