Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Να φύγει από το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός!!

Τρελαμένος ο Αποδυτηριάκιας με τα φοβερά πράγματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό. Φοβάται ο Ολυμπιακός μήπως χάσει το πρωτάθλημα. Και, μάλιστα, οι "επικοινωνιολόγοι" και λοιποί γραφιάδες δεν κρύβουν τις δυσκολίες της ομάδας, που κατά τη γνώμη τους οφείλονται στο βεβαρυμένο αγωνιστικό πρόγραμμα. Φοβερά πράγματα. Πού να το πεις.
Είχαν χάσει το χρώμα τους οι γάβροι με τον ...ΠΑΟΚ όταν στο κακό φεγγάρι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας. Σήμερα, που αυτοαπομυθοποιήθηκε ο ΠΑΟΚ, που αποδείχθηκε μια σκέτη φούσκα, ο κίνδυνος για την απώλεια του πρωταθλήματος ονομάζεται Παναθηναϊκός. Με το ζόρι να ψηλώσουν τον αιώνιο αντίπαλο και να χαμηλώσουν τον Ολυμπιακό οι ίδιοι οι σεσημασμένοι ολυμπιακοί. Τι συμβαίνει;
Ο Ολυμπιακός απέτυχε στο ροταίησιον του. Τα είδαμε τα χάλια του στο ματς με την ΑΕΚ. Μια αντίπαλος που από τη Γ΄ εθνική βρέθηκε στη Β΄, ήξερε τι ήθελε, τι έκανε απέναντι στον πρωταθλητή τον φορτωμένο με ερωτηματικά. Η ευθύνη της αναποτελεσματικής διαχείρισης του ρόστερ αφορά τον ίδιον τον Ολυμπιακό, όχι το ...βεβαρημένο πρόγραμμα.
Μιλάμε για τον Ολυμπιακό, όχι για τον Λεβαδειακό και τον Πανθρακικό. Τον Ολυμπιακό που κάθε χρόνο ξεκινάει με το φτούκα προ το πρωτάθλημα στην τσέπη και τη δεδομένη επιδίωξη να παίξει στην Ευρώπη. Και μας λένε, πώ, πώ, πώ, θα παίξουμε στην Ουκρανία και μετά με τον Παναθηναϊκό. Έλεος, ρε! Μήπως να φύγει από τη σούπερ λίγκα, όπως η ΑΕΚ, και ο Παναθηναϊκός για να παίρνει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στο τελείως περίπατο.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ του ποδοσφαίρου στηρίζει Τσίπρα, γράφει ο apodytiriakias

Ο πιο μεγάλος σε μέγεθος εκπρόσωπος της καπιταλιστικής οικονομίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ο όμιλος επιχειρήσεων του Βαρδινογιάννη. Λίγο άργησε, πάντως πριν κλείσει μήνας ο πρώην μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού και χρισμένος διάδοχος στο τιμόνι του ομίλου Βαρδινογιάννη, ο Τζίγγερ δημόσια επαίνεσε τον Αλέξη Τσίπρα. Γίνονται συγκλονιστικά πράγματα στην Ελλάδα.
Ποτέ μέχρι σήμερα ο Τζίγγερ ή, ο πατέρας του Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν έκανε δημόσια τοποθέτηση υπέρ ενός πολιτικού, ενός κόμματος. Ποτέ. Είναι αντιληπτές οι επαφές και οι σχέσεις των Βαρδινογιάννηδων με το χώρο της πολιτικής και ιδιαίτερα της κυβερνητικής, εδώ και δεκαετίες.
Θυμίζω ότι λίγες ημέρες μετά την εκλογή του ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, τον Μάρτιο του 2004, στην πρώτη συγκέντρωση βουλευτών του, που έγινε σε ταβερνείο στο Μοναστηράκι, είχε πει την θρυλική κουβέντα: «Θα τους πηδήξω τους νταβατζήδες της Ελλάδος».
Ποιοι ήταν οι, 5 τον αριθμό, νταβατζήδες που έτσι ή, αλλοιώς είχαν σχέση με το δημόσιο, με το κράτος και το πηδούσαν; Νο1 Σωκράτης Κόκκαλης, Νο2 Βαρδής Βαρδινογιάννης, Νο3 Γιώργος Μπόμπολας, Νο4 Σπύρος Λάτσης, Νο5 ο εκδότης Χρήστος Λαμπράκης. Τελικά, ούτε μια τρίχα της κεφαλής τους δεν πείραξε ο νταβατζοφάγος Κωστάκης Καραμανλής.
Αριστερή, λέει, κυβέρνηση σήμερα στην Ελλάδα και ο Τζίγγερ Βαρδινογιάννης συμφωνεί με τον Τσίπρα ότι επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί η διαφθορά στην Ελλάδα, διότι έτσι θα επέλθει οικονομική ανάπτυξη και οι επιχειρήσεις θα έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη για να δράσουν.
Μια στιγμή. Μη χάσουμε τη μπάλλα. Δουλειά της αριστερής κυβέρνησης δεν είναι να παίξει «fair play» στο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως ο Βαρδινογιάννης είναι σίγουρος ότι έτσι θα πράξει ο Σύριζα. Και μια δεξιά, δεξιότατη κυβέρνηση αυτό έχει υποχρέωση. Τέλος πάντων, η αριστερή κυβέρνηση του Σύριζα μπορεί να τρόμαξε την Ευρώπη, όμως στην Ελλάδα έχει την υποστήριξη του μεγάλου κεφαλαίου.

*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: