Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Άρης: Αύριο η κοπή της Βασιλόπιτας!!

Την πίτα του για τη νέα χρονιά θα κόψει αύριο στις 8 το βράδυ το ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη.
Στην εκδήλωση που θα γίνει στο ARIS Sports Café στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θα παραβρίσκονται όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό, αλλά και η διοίκηση.
Παράλληλα, οι «κίτρινοι» υπενθυμίζουν με ανακοίνωσή τους πως συνεχίζεται η διάθεση του πακέτου εισιτηρίων και τα νέα καρτελάκια.
Η ανακοίνωση:
«Αύριο, Πέμπτη (19/02), στις 20:00, στο ARIS Sports Café στο Κλεάνθης Βικελίδης, το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ θα κόψει την ετήσια Βασιλόπιτά του.
Στην εκδήλωση θα δώσει το παρών σύσσωμο το Ποδοσφαιρικό Τμήμα (Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, προσωπικό), ενώ έχουν προσκληθεί –μεταξύ άλλων- οι Διοικήσεις όλων των φορέων του ΑΡΗ, παλιοί Πρόεδροι και παράγοντες του Συλλόγου, χορηγοί, εκπρόσωποι των Συνδέσμων.
Υπενθύμιση για τα νέα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων
Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ υπενθυμίζει ότι τα καρτελάκια του πακέτου εισιτηρίων της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 αντικαταστάθηκαν από καινούργια, τα οποία είναι έτοιμα και η διάθεσή τους έχει ξεκινήσει από την προηγούμενη Δευτέρα (16/02).
Τα νέα καρτελάκια διατίθενται καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή, εκτός της ημέρας του αγώνα) από τις 10:00 έως τις 17:00 από τα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ (πρώην ΠΑΕ ΑΡΗΣ), επί της οδού Αλκμήνης.
Για την αντικατάσταση και την παραλαβή τους απαραίτητη είναι η προσκόμιση της προηγούμενης κάρτας και της Αστυνομικής ταυτότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-325001.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: