Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τα νέα παραπτώματα φέρνουν εσωτερικό κανονισμό!!

Η εμφάνιση των πολλών κρουσμάτων απειθαρχίας το τελευταίο διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα προτρέπουν τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να εντείνει τους ρυθμούς του για την υπογραφή του εσωτερικού κανονισμού.

Ο τεχνικός διευθυντής του Αρη εντός της εβδομάδας θα μοιράσει στους ποδοσφαιριστές τον εσωτερικό κανονισμό, για τον οποίο τους είχε ενημερώσει προ δύο εβδομάδων, αλλά πλέον θα τον θέσει σε ισχύ.

Αφορμή στάθηκε το νέο κρούσμα απειθαρχίας, αυτή τη φορά όχι σε προπόνηση, αλλά εκτός γηπέδων. «Δράστες» ήταν ο Σίντι Σανιά και ο Γκαέλ Ν’ Λουντούλου, οι οποίοι υπερέβησαν το νυχτερινό ωράριο και κλήθηκαν σε απολογία. Αμφότεροι απολογήθηκαν χθες στα γραφεία της ομάδας, ενώπιον του Καλαϊτζίδη, για το παράπτωμά τους. Εγιναν οι καθιερωμένες συστάσεις, δίχως να κληθούν να πληρώσουν κάποιο χρηματικό πρόστιμο. Είναι φανερό, όμως, ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα αφήσουν άλλου είδους πειθαρχικά παραπτώματα ατιμώρητα, προκειμένου να μην… ξεφύγει κατάσταση στα αποδυτήρια και διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας.

Και αυτό θα γίνει μέσω του εσωτερικού κανονισμού που θα μοιραστεί και θα περιέχει μεταξύ των άλλων τις ποινές που θα προκύπτουν ανάλογα με το κρούσμα. Είτε αυτό είναι εντός γηπέδου είτε εκτός, όπως αυτό των δύο αλλοδαπών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι εν τέλει έπεσαν στα μαλακά.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: