Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Πουρσανίδης: «Προπονητής της χρονιάς ο Παπαδόπουλος» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε για τον Γηραιό και την πορεία που έχει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Παρακολουθώ την πορεία του Ηρακλή. Είναι από τις ομάδες που αν και τελείωσε άσχημα η σχέση μας, έχω δεθεί πολύ μαζί της γιατί όσο και αν πληγώθηκα ή πλήγωσα την αγαπάω πολύ. Στον Ηρακλή ήμουν επτά χρονιά, στον Ολυμπιακό έξι και πέντε στον ΟΦΗ. Μαζί με την Εθνική, φυσικά, όλες οι ομάδες που έχω αγωνιστεί είναι στην καρδιά μου».

Για την αδικία που έγινε εις βάρος του Ηρακλή: «Ότι και να λέμε εμείς δεν έχει σχέση, δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω. Η ομάδα ανεβαίνει με την αξία της δεν τις χαρίζει κανείς  τίποτα. Άλλες ομάδες δεν είχαν καν έγγραφα στο φάκελό τους και την πλήρωσε ο Ηρακλής που μπορεί να μην είχε όλα τα έγγραφα αλλά είχε αρκετά από αυτά. Η αδικία που υπέστη ο σύλλογος  ανήκει στο παρελθόν, σκοπός τη δεδομένη στιγμή είναι να κοιτάμε το παρον».

Για το Νίκο Παπαδόπουλο: «Τον γνωρίζω από τον ΟΦΗ τον Νίκο. Είναι ένας άνθρωπος που  εκπέμπει στην ομάδα ηρεμία και κάνει τρομερή δουλειά. Για μένα είναι ο προπονητής της χρονιάς. Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη ομάδα ο Ηρακλής με πολύ πίεση και θέλει πολύ κουράγιο για να αντέξει κάποιος. Πιστεύω στη δουλειά του Νίκου».

Για την παρουσία του στο Καυτανζόγλειο: «Θα ήθελα πάντα να βρίσκομαι όσο μπορώ πιο κοντά στον Ηρακλή. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι με τον τρόπο που έφυγα νιώθω στεναχωρημένος και όχι άνετα για να έρθω στο γήπεδο. Νιώθω ότι προσέφερα στην ομάδα. Αν ήμουν πιο αναίσθητος μπορεί να ερχόμουν πιο μπροστά στο Καυτανζόγλειο. Σε περίπτωση που βρεθώ στη Θεσσαλονίκη θα έρθω στο γήπεδο να δω τον Ηρακλή».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: