Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Πεδίο μάχης λόγω Φέγενορντ οι πλατείες της Ρώμης!! (pics)

Μπορεί η Αστυνομία να έχει προχωρήσει από το βράδυ της Τετάρτης σε συλλήψεις, ωστόσο οι σχεδόν 6.500 οπαδοί της Φέγενορντ δεν ηρεμούν ενόψει της αποψινής αναμέτρησής τους κόντρα στην Ρόμα.

Πεδίο μάχης λόγω Φέγενορντ οι πλατείες της Ρώμης (pics)
Τεταμένη η ατμόσφαιρα στις κεντρικές πλατείας της ιταλικής πρωτεύουσας, λόγω της επίσκεψης περίπου 6.500 οπαδών της Φέγενορντ για το αποψινό ματς στο «Ολίμπικο» κόντρα στην Ρόμα, για τους «32» του Europa League.

Η ένταση είχε ξεκινήσει από το βράδυ της Τετάρτης, όταν η Αστυνομία προχώρησε σε περίπου 20 συλλήψεις, οι οποίοι δημιούργησαν επεισόδια υπό την επήρεια μέθης. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα από το πρωί της Πέμπτης, καθώς έφτασε η μεγαλύτερη μάζα Ολλανδών. Οι συγκρούσεις με τις Αρχές ξαναξεκίνησαν από το μεσημέρι, με τις εικόνες στις περισσότερες κεντρικές πλατείες της Ρώμης να θυμίζει πεδίο μάχης.

inner

Μάλιστα, τα ιταλικά Μέσα εκφράζουν τον έντονο προβληματισμό τους με την κατάσταση, που δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα χειρότερη, αφού όπως φημολογείται αρκετοί από τους Ολλανδούς δεν έχουν εισιτήρια για το ματς.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: