Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Παραιτήθηκε ο Βρύζας!!

Την παραίτησή, από το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, στον Ιάκωβο Αγγελίδη φέρεται να υπέβαλε ο Ζήσης Βρύζας. Πρόθεσή του είναι να εκτονωθεί η τεταμένη κατάσταση με τους οπαδούς.

Παραιτήθηκε ο Βρύζας!
Τον εαυτό του εκτός ΠΑΟΚ θέτει ο Ζήσης Βρύζας, που υπέβαλε την Τετάρτη εγγράφως την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Ιάκωβο Αγγελίδη.

Ο λόγος της απόφασής του φαίνεται πως είναι οι αντιδράσεις των οπαδών, που ήθελαν άμεσα αλλαγές και σε διοικητικά πόστα, έπειτα από τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

Πάντως, η υπόθεση φαίνεται πως δεν μοιάζει με αυτή του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου και τότε ο πρόεδρος της ομάδας είχε δει τον Βρύζα να θέλει να αποχωρήσει, όμως στο τέλος κατάφερε να τον μεταπείσει. Αυτή την φορά όλα δείχνουν πως ακόμη και η ενδεχόμενη παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη δύσκολα θα καταφέρει να ανατρέψει την κατάσταση.

Πλέον το... μπαλάκι πηγαίνει στον διοικητικό ηγέτη του «δικέφαλου του Βορρά», που καλείται να κλείσει τις τρύπες προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την 1η θέση στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: