Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Υπολογίζει σε Ντ’ Ακόλ και Κρισάντους!

Άτυχος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στάθηκε ο Μπρέσεβιτς και ο Τραϊανός Δέλλας υπολογίζει στον Ντ’ Ακόλ και τον Μακόλεϊ Κρισάντους για την επίθεση της ΑΕΚ.

Υπολογίζει σε Ντ’ Ακόλ και Κρισάντους

Ο Κροάτης φορ υπέστη «χονδρική βλάβη δεξιού γόνατος» και θα χρειαστεί να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, κάτι που σημαίνει πως για φέτος δεν υπολογίζεται από τον Τραϊνό Δέλλα.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός ψάχνει λύσεις για να μην υπάρξει πρόβλημα στην επιθετική γραμμή της «Ένωσης», ώστε να παρουσιαστεί το ίδιο δυνατή στα παιχνίδια που ακολουθούν μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ένας από τους παίκτες που περιμένει ο 39χρονος προπονητής είναι ο Ντ’ Ακόλ, ο οποίος δείχνει πως έχει ξεπεράσει την θλάση που είχε υποστεί, αλλά παραμένει άγνωστο πότε ακριβώς θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον «Δικέφαλο».

Επίσης, ο Μακόλεϊ Κρισάντους είναι μία επιλογή και θα μπορούσε να δώσει σημαντικές βοήθειες στον Χρήστο Αραβίδη. Ο Νιγηριανός φορ δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς και όλοι περιμένουν περισσότερα από εκείνον στο μέλλον.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: