Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Οι σχέσεις Βρύζα - Άγγελου και συνεργατών που οδήγησαν σε αδιέξοδο!!

Ήταν ένα πρόβλημα που έκρυβαν στον ΠΑΟΚ κάτω από το χαλάκι. Βοηθούσε σ' αυτό και η... αρχικώς καλή πορεία του Δικεφάλου που έπρεπε να συνοδεύεται με χαμόγελα και δηλώσεις για καλή συνεργασία. Η αλήθεια, όμως, απείχε πολύ από την πραγματικότητα...

Η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Άγγελο Αναστασιάδη ήταν απόφαση του Ιβάν Σαββίδη σε μια περίοδο που ο Ζήσης Βρύζας μιλούσε με άλλους προπονητές και είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον Φερνάντο Σάντος. Μάλιστα δεν έκρυψε και τον προβληματισμό του όταν του ζητήθηκε η γνώμη του από τον μεγαλομέτοχο. Έτσι εξαρχής υπήρχε μία συνεργασία μεταξύ δύο πλευρών που δεν έκρυβαν την καχυποψία τους.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. Και αυτής του καλοκαιριού και της πρόσφατης του Ιανουαρίου. Αναστασιάδης και Βρύζας διαφώνησαν στους στόχους με τον τότε πρόεδρο και εσχάτως τεχνικό διευθυντή να συμφωνεί με παίκτες όπως ο Αμπντούν και να παίρνει τελικώς το... άκυρο του προπονητή. Υπήρξαν, μάλιστα και πολύ πιο ηχηρές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έφεραν διαφωνίες...
Το ίδιο έγινε και τον Γενάρη με τον ΠΑΟΚ να φέρνει Κόστα και Νομπόα ενώ ο Αναστασιάδης ήθελε Τετέ, Μακρή και και και... Οι ήττες έριξαν λάδι στη φωτιά και οι δύο πλευρές έβλεπαν στα δημοσιεύματα του τύπου... ύπουλα μαχαιρώματα του εσωτερικού τους αντιπάλου.

Το τέλος ήρθε το βράδυ της Τετάρτης με τον Ζήση Βρύζα να υποβάλει την παραίτησή του και να μην κρύβει την αγανάκτησή του για τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν για τον ίδιο στον τύπο.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: