Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Κάτοικοι Τούμπας οι Κοροβέσης και Χαρίσης!!

Τα χέρια έδωσαν οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ Γιάννινα για την μετακίνηση των Νίκου Κοροβέση και Χρήστου Χαρίση από τους «Ζωσιμάδες» στην Τούμπα.
Το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου» για τους δύο ποδοσφαιριστές προϋπήρχε. Μάλιστα, με τον Κοροβέση υπήρξε «φλερτ» από το περασμένο καλοκαίρι, όμως οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν με αποτέλεσμα να μείνει άλλη μία χρονιά στην πόλη των Ιωαννίνων. Ο ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα ο Ζήσης Βρύζας παρακολουθούσε όλο αυτό το διάστημα τις επιδόσεις του 23χρονο μέσου. Ο πρώην τεχνικός διευθυντής εντυπωσιάστηκε όμως κι από έναν άλλο παίκτη από τον 20χρονο Χρήστο Χαρίση.
Στον ΠΑΟΚ έβαλαν στο κάδρο τους δύο ποδοσφαιριστές και περίμεναν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί ο Βρύζας ν’ αποχώρησε από την Τούμπα, όμως αυτόν το ρόλο τον ανέλαβαν άλλοι, όπως ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιάκωβος Αγγελίδης. Ο Κύπριος παράγοντας συμφώνησε με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για τη μεταγραφή των Χαρίση και Κοροβέση στην Τούμπα. Η ομάδα των Ιωαννίνων θα βάλει στα ταμεία της ένα αξιοσέβαστο ποσό, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθούν και κάποιοι παίκτες με τη μορφή του δανεισμού.
Είπε όχι στον Ολυμπιακό
Για τον Χρήστο Χαρίση υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» προσέγγισαν και τον παίκτη θέλοντας να τον δελεάσουν και να προτιμήσει τον Πειραιά. Ο 20χρονος  μέσος μαζί με τον εκπρόσωπό του έβαλαν στη ζυγαριά και τις δύο προτάσεις και έκριναν πως το μέλλον του είναι στον ΠΑΟΚ. Ο λόγος ήταν πως θα έπαιρνε περισσότερες ευκαιρίες στην Τούμπα και όχι στον Ολυμπιακό. Έτσι και η πλευρά του Χρήστου Χαρίση απάντησε θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ.
Έρχονται για υπογραφές
Τις επόμενες ημέρες οι δύο ποδοσφαιριστές μαζί με τους εκπροσώπους τους θα βρεθούν στην Τούμπα για να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ. Νίκος Κοροβέσης και Χρήστος Χαρίσης θα βάλουν τις υπογραφές τους σε τετραετή συμβόλαια συνεργασίας με υψηλές ρήτρες αποδέσμευσης. Δεν πρόκειται ν’ ανακοινωθούν από την ΠΑΕ οι δύο μεταγραφές αν δεν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Ίσως να έχουμε μία λιτή ανακοίνωση από την ΠΑΕ, όπου θα αναφέρεται η συμφωνία με την ομάδα των Ιωαννίνων.
Τι λέει ο ΠΑΟΚ
Στον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνουν τη συμφωνία με τον ΠΑΣ για την απόκτηση των Κοροβέση και Χαρίση κι αυτό θα ισχύσει για όλους τους παίκτες, με τους οποίους υπάρχει συμφωνία για το καλοκαίρι. Ο λόγος που επιμένουν στην ΠΑΕ έχει να κάνει και με κάποια δημοσιεύματα.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: