Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Άντιτς: «Θέλω πολύ να μείνω στους Χοκς»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στους Ατλάντα Χοκς και μετά τη λήξη του συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι, εξέφρασε ο Πέρο Άντιτς με συνέντευξή του σε αμερικανική εφημερίδα.

Άντιτς: «Θέλω πολύ να μείνω στους Χοκς»
Τη μεγάλη επιθυμία του να παραμείνει στους Ατλάντα Χοκς και μετά το τέλος της σεζόν εξέφρασε ο Πέρο Άντιτς. Ο 32χρονος σέντερ από την ΠΓΔΜ τα έχει πάει πολύ καλά την τελευταία διετία στα «Γεράκια» και ελπίζει πως θα καταφέρει να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην αμερικανική εφημερίδα "Atlanta Journal Constitution".

«Το θέλω πολύ να μείνω στους Χοκς. Γουστάρω τους συμπαίκτες μου, τα πάντα εδώ. Δεν θα μπορούσα να είμαι ευτυχέστερος. Σπάνια συναντάς αυτό το προπονητικό επιτελείο να είναι όμοιο με ότι έχω δει στην Ευρώπη και να έχει τόση κατανόηση για τους παίκτες. Αυτή η εμπειρία είναι στην κορυφή της καριέρας μου. Απλά, το γουστάρω».

Ο προπονητής του στα «Γεράκια», Μάικ Μπούντενχολτσερ, μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και τις μελλοντικές προοπτικές του στην ομάδα. «Ο Άντιτς είναι ένα σημαντικό κομμάτι του κορμού της ομάδας και των αποδυτηρίων. Επίσης, ο τρόπος που αγωνίζεται στο γήπεδο νομίζω πως είναι αρκετό για να θέλεις να είναι στην ομάδα σου στο μέλλον. Το καλοκαίρι και η μεταγραφική περίοδος είναι μακριά, αλλά τον αγαπάμε».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: