Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Βούλιαξε το «υποβρύχιο»

Προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League πήρε η Σεβίλλη που επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ, στον πρώτο μεταξύ τους ισπανικό «εμφύλιο» για τη φάση των «16».

Βούλιαξε το «υποβρύχιο»
Μεγάλο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League έκανε η Σεβίλλη που επικράτησε 3-1 της Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς τα ηνία του αγώνα, σκοράροντας μόλις στο 1ο λεπτό με τον Βιτόλο. Ο Μ’Μπιά στο 26’ διεύρυνε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων για να κλείσει το ημίχρονο στο 2-0. Αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότερες οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στα πρώτα 45 λεπτά (με Βιέτο στο 2’ η Βιγιαρεάλ, ο Βιδάλ στο 40’ για τη Σεβίλλη).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με γκολ. Αυτή τη φορά ήταν σειρά της Βιγιαρεάλ να σκοράρει, μειώνοντας σε 2-1 με τον Βιέτο στο 48’. Η απάντηση της Σεβίλλης ήταν άμεση και στο 50’ ο Γκαμέιρο έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σε μια βδομάδα (19/3) η ρεβάνς στη Σεβίλλη.

Οι συνθέσεις:

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Γκασπάρ, Μουζάτσιο, Κόστα, Μπέιλι, Ντος Σάντος, Τριγκέρος, Τσερίσεφ, Γκόμες (46’ Κάμπελ), Βιέτο, Ούτσε (68’ Μορένο)

Σεβίλλη: Ρίκο, Τρεμουλινάς, Φιγκέιρας, Καρίσο, Παρέχα, Κρικόβιακ, Ιμπόρα, Βιτόλο, Βιδάλ, Μ’Μπιά, Γκαμέιρο (64’ Μπάκα)

Διαιτητής: Ντ. Ορσάτο (Ιταλία)

Στάδιο: «Ελ Μαδριγάλ» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: