Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η ώρα του «Σίφο»

Αρχίζουν άμεσα από τον Παναθηναϊκό οι επαφές με την πλευρά του Γκόρντον Σίλντενφελντ για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Κροάτη στόπερ. Δεν πρόκειται για εύκολη υπόθεση για τους «πράσινους».

Η ώρα του «Σίφο»
Την πρώτη ουσιαστική συζήτηση με τον μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ θα κάνουν τις προσεχείς ημέρες, μπορεί και ώρες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Όπως είχε φανεί και τις προηγούμενες ημέρες το συγκεκριμένο θέμα θα «τρέξει» σύντομα, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, αν θα γίνει η επαφή πριν το ματς με τον Εργοτέλη (14/3, 15:00), δηλαδή σήμερα ή από βδομάδα.

Πάντως, θεωρείται απίθανο να υπάρξει συμφωνία από το πρώτο ραντεβού. Τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Ο 30χρονος στόπερ, που ανήκει στην Ντιναμό Μόσχας, παίρνει συνολικά 800.000 ευρώ και τις 350.000 ευρώ τις δίνει το «τριφύλλι». Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να του καλύψει όλο το συμβόλαιο από εδώ και πέρα, αν θέλει να τον κρατήσει και δεν είναι δυνατόν να δώσει στον Κροάτη που παίρνει τώρα.

Σύντομα, θα υπάρξουν νέα και για τους Πέτριτς, Πράνιτς, που αποτελούν πιο εύκολες υποθέσεις. Μάλιστα, ο πρώτος αναμένεται να μείνει και με μείωση των αποδοχών, ενώ υπάρχει διάθεση να ανανεωθεί η συνεργασία με τον δεύτερο, ώστε να φύγει η χαμηλή ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: