Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ομπράντοβιτς: «Η τακτική του Ολυμπιακού είναι εξαιρετική»


Για πολύ καλή και αμυντική λειτουργία έκανε λόγο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναφερόμενος στον Ολυμπιακό, που θα αντιμετωπίσει σήμερα. «Δεν είναι τόσο κρίσιμο», σχολίασε και έκανε ντρίμπλα για... Σπανούλη.

Ομπράντοβιτς: «Η τακτική του Ολυμπιακού είναι εξαιρετική»
Με άκρως κολακευτικά λόγια μίλησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για τον Ολυμπιακό, τον οποίο θα αντιμετωπίσει η Φενέρμπαχτσε το βράδυ της Παρασκευής στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του «Top 16» της Ευρωλίγκας. Ο Σέρβος κόουτς της τούρκικης ομάδας και πρώην του Παναθηναϊκού έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά μίλησε για:

- το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι τόσο κρίσιμο. Είναι άλλο ένα ματς και έχουμε άλλα πέντε έως το τέλος του ΤΟΡ 16. Είναι σημαντικό αλλά όχι ζωτικό».

- τον Σπανούλη: «Εδώ συζητάμε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Δώδεκα παίκτες από τη μία και δώδεκα από την άλλη. Το τεχνικό επιτελείο μου και εγώ προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για ένα πολύ καλό παιχνίδι».

- την απόδοση του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός παίζει άμυνα σαν ομάδα και έχει εξαιρετική αμυντική δομή, έχουν αλληλοκαλύψεις και πιέζουν στην μπάλα. Η τακτική τους είναι εξαιρετική και αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά».

- την πορεία της ομάδας του: «Πέρυσι είχαμε το ίδιο σκορ στην πρώτη φάση της διοργάνωσης αλλά τώρα είναι διαφορετικά. Προσπαθούμε να φτάσουμε στο τοπ επίπεδο και να κοντράρουμε κάθε ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Η μορφή της διοργάνωσης είναι εξαιρετική και η ομάδα που θα έχει την ποιότητα έχει και τις ευκαιρίες. Αν πάμε στους «8» θα είμαι πολύ χαρούμενος και εκεί θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

- τον Ζήση: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι ένα άτομο που χαίρει το σεβασμό όλων, είναι πολύ παθιασμένος και αφοσιωμένος σε αυτό που κάνει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: