Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Νίκες μέχρι το τέλος!!

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και πλέον όλοι στον Πειραιά θέτουν άλλον έναν στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν!

Νίκες μέχρι το τέλος

Στο ματς του ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου και πλέον όλοι στον Πειραιά ξεκαθαρίζουν… Στόχος δεν είναι απλώς η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Αλλά η κατάκτηση αυτών με νίκες σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος.

Σημαντική δυσκολία σε αυτή την προσπάθεια του Βίτορ Περέιρα και των παικτών του είναι οι τραυματισμοί που υπάρχουν στην ομάδα. Ο Μανιάτης και ο Ντουρμάζ δεν θα αγωνιστούν ξανά αυτή την σεζόν και ο Πορτογάλος καλείται να βρει λύσεις για να καλύψει τα κενά που αφήνουν.

Στο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη δεν θα είναι σε θέση να παίξουν και οι Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί.

Το πρόγραμμα συνεχίζει να είναι δύσκολο… , Μετά την SKODA Ξάνθη, μεσοβδόμαδα είναι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (επίσης εντός) και την άλλη Κυριακή με την Κέρκυρα (πάλι εντός).

Ανανεώνουν

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ατζέντης του Τσόρι Ντομίνγκες και άμεσα θα περάσει από τα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας για τις λεπτομέρειες της ανανέωσης του συμβολαίου του, τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο.

Εκτός του Τσόρι, στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας αναμένεται να βρεθεί μια από τις επόμενες ημέρες και ο Φουστέρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: