Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Έρχεται, συζητάει και αποφασίζει!!

Μικρή παράταση θα πάρει η επιστροφή του Σαββίδη στην Ελλάδα. Ενημερωμένος για όλα τα θέματα που χρίζουν άμεσης επίλυσης ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, που θα συναντηθεί με Αναστασιάδη, Βρύζα.

Έρχεται, συζητάει και αποφασίζει
Με μια μικρή καθυστέρηση, συγκριτικά με τον αρχικό προγραμματισμό, αναμένεται να σημειωθεί η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα. Σε πρώτη φάση υπήρξε η ενημέρωση ότι θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα και πως θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά την εντός έδρας (κεκλεισμένων των θυρών) αναμέτρηση (14/3, 19:30) με τον Αστέρα Τρίπολης. Αν δεν αλλάξει και πάλι κάτι δραματικά το αφεντικό του «Δικεφάλου του Βορρά» θα έρθει τελικά στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε διάφορες υποθέσεις.

Αρχικά, θα συναντηθεί με τον Ζήση Βρύζα, που έχει υποβάλλει την παραίτηση του από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Οι δύο τους τα είπαν πρόσφατα από… απόσταση και η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα. Θεωρείται απίθανο να τον μεταπείσει, αλλά θα πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία από άλλο πόστο.

Φυσικά, θα συνομιλήσει και με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Οι άνθρωποι της ομάδας περίμεναν να πιάσουν κλίμα αυτές τις ημέρες, να αφουγκραστούν το πώς έχει υποδεχθεί ο Σαββίδης την ήττα από τον Παναθηναϊκό και τον τρόπο που ήρθε αυτή. Αντιλαμβάνονται, όσο μπορούν να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα χωρίς να βρίσκεται εδώ ο μεγαλομέτοχος, ότι δεν είναι εκνευρισμένος. Οπότε, δύσκολα θα γίνει άμεσα αλλαγή προπονητή.

Βεβαίως, αν έρθει κι άλλο αρνητικό αποτέλεσμα και μεσολαβήσει της άφιξης του, κανείς δεν μπορεί να ξέρει το τι θα πράξει.

Παράλληλα, «χαμόγελα» προκάλεσαν στους ανθρώπους της ΠΑΕ είναι οι εξελίξεις στο θέμα των χρεών και στο πολυαναμενόμενο νομοσχέδιο των 100 δόσεων. Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες ότι θα διαγραφούν τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις σε όσους καταβάλουν εφάπαξ τις οφειλές τους. Επιπλέον, δεν υπάρχει αναφορά για ανώτατο όριο χρέους 1 εκατ. ευρώ και σε αυτήν την περίπτωση θα περιοριζόντουσαν πολλές επιχειρήσεις και ανάμεσα σε αυτές θα ήταν και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: