Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Πεινασμένοι… λύκοι κατασπάραξαν την Ίντερ!!

Η Βόλφσμπουργκ μπορεί να δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ, αλλά μετά το 25ο λεπτό ήταν καταιγιστική και πήρε τη νίκη απέναντι στην Ίντερ με 3-1, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης για τους "8".

Πεινασμένοι… λύκοι κατασπάραξαν την Ίντερ

Το ματς

H Ίντερ ευτύχησε να προηγηθεί γρήγορα στο σκορ, όταν μετά από ένα λάθος γύρισμα στην άμυνα, ο Ικάρντι πέρασε ωραία κάθετη για τον Παλάσιο και ο Αργεντινός με δεξί πλασέ άνοιξε το σκορ, μόλις στο 5ο λεπτό, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «νερατζούρι». Μάλιστα οι 2οι της βαθμολογίας στην Μπουντεσλίγκα για πολύ ώρα ήταν υποτονικοί στο παιχνίδι τους και άρχισαν να συνέρχονται μετά το 25’.

Στο 26’ ο Καρίσο θα γλιτώσει την ισοφάριση σε κεφαλιά του Καλιγκιούρι, δεν μπόρεσε όμως να κάνει το ίδιο στην κεφαλιά του Νάλντο μετά από κόρνερ του Ντε Μπρόιν, για να φέρουν οι «Λύκοι» το παιχνίδι στα ίσια. Ο Αντελίνο Βϊερίνια, που για ένα ακόμα παιχνίδι έπαιξε δεξί μπακ, είχε καλή στιγμή στο 43ο λεπτό, με τον Καρίσο, να έχει πάντως απάντηση στο σουτ που εξαπέλυσε ο Πορτογάλος.

Η Βόλφσμπουργκ μπήκε καλά στο δεύτερο μέρος, με τον Τρες που πέρασε στη θέση του Σίρλε, να είναι πιο κινητικός, είχε καλές στιγμές όπως το σουτ του Καλιγκιούρι, στο 48ο λεπτό, όμως ο Παλάσιο ήταν αυτός που είχε άλλη μια μεγάλη στιγμή στο 56ο λεπτό, αυτή τη φορά όμως είδε τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών μετά από έξοχη πάσα του Σαντόν.

Στο 63ο λεπτό η Βόλφσμπουργκ, ενώ η ιταλική ομάδα είχε γυρίσει σε τριάδα στην άμυνα, με την είσοδο του Βίντιτς, δεν άφησε να πάει χαμένο ένα σημαντικό σφάλμα του Καρίσο, με τον πορτιέρο της Ίντερ να θέλει να πασάρει στα άκρα, την πάσα του να αντιλαμβάνεται ο Βιεϊρίνια, που με ωραία συρτή πάσα, έστρωσε στον Ντε Μπρόινε για το 2-1.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, αφού με το 13ο γκολ του στην σεζόν για την γερμανική ομάδα με απευθείας εκτέλεση φάουλ (φέρει ευθύνη και ο Καρίσο) έγραψε το 3-1 και έδωσε σαφές προβάδισμα στη Βόλφσμπουργκ για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντε Μπρόινε, με διαγώνιο σουτ έχασε μεγάλη ευκαιρία και για το 4-1, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καρίσο.

Οι συνθέσεις:

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια (87' Πέρισιτς), Κνότσε, Νάλντο, Ροντρίγκεζ, Γκιλαβογκί, Λουίζ Γκουστάβο, Καλιγκιούρι, Ντε Μπρόινε, Σίρλε (46’ Τρες), Ντόστ (70’ Μπέντνερ)

Ίντερ: Καρίσο, Ντ’ Αμπρόσιο, Ρανόκια, Ζουάν, Σαντόν (82’ Κουζμάνοβιτς), Μεδέλ, Γκουαρίν, Παλάσιο, Σακίρι (82’ Κόβατσιτς), Ερνάνες (58’ Βίντιτς), Ικάρντι

Κίτρινες: Νάλντο (χάνει το επόμενο ματς)-Ντ’ Αμπρόσιο, Ικάρντι, Ρανόκια, Βίντιτς

Διαιτητής: Σ. Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Στάδιο: «Βολκσβάγκεν Αρίνα»

Θεατές:29.000 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: