Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Αγραβάνης: «Είμαι σε θέση να αγωνιστώ»

«Θηρίο στο κλουβί» νιώθει ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος αποκάλυψε πως προέτρεψε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να τον συμπεριλάβει στη 12άδα για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Αγραβάνης: «Είμαι σε θέση να αγωνιστώ»
Εδώ και δύο μέρες ο Δημήτρης Αγραβάνης προπονείται σε φουλ ρυθμούς και παρά τις ενοχλήσεις που νιώθει ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό στο χέρι, κατάφερε να πείσει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο πως είναι έτοιμος και πως μπορεί να τον συμπεριλάβει στη 12άδα για τη δύσκολη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης στην εκπομπή της ΚΑΕ Ολυμπιακός «Red Euroleague»:

«Ναι είμαι αρκετά καλύτερα. Έχω ενοχλήσεις που είναι φυσιολογικό και δεν έχω φτάσει στο βαθμό ετοιμότητας που θα ήθελα, αλλά είμαι σε θέση να αγωνιστώ και να βοηθήσω στο παιχνίδι. Αυτό είπα και στον κόουτς ότι είμαι στη διάθεσή του, έτοιμος αρκετά να βοηθήσω την ομάδα.

Η εικόνα που μένει, όταν ήμουν εκτός λόγο του τραυματισμού, είναι πως όλα τα παιδιά έπαιξαν τρομερή άμυνα αυτό που ζητάει ο κόουτς, είχαν μάχες τρομερές και αυτό το στοιχείο που χαρακτηρίζει την ομάδα μας να το κρατήσουμε μέχρι τέλους

Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πράγματα αυτά που κάνουμε σε κάθε ματς είτε παίζουμε με την Αρμάνι, είτε με τον Κόροιβο είτε με την Φενέρ, να είμαστε δυνατοί στην άμυνά μας και μέσα στο πλάνο μας αν είναι δυνατό σε κάθε επίθεση. Είναι το χειρότερο πράγμα για κάθε αθλητή να μένει έξω για πολύ διάστημα, η κατάσταση είναι δύσκολη και το απεύχομαι αυτό να συμβεί σε κάθε αθλητή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: