Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ποια Λίβερπουλ; H Μπριζ!!

Η προερχόμενη από την πρόκριση επί της Λίβερπουλ, Μπεσίκτας, βρέθηκε από τον «παράδεισο» στην «κόλαση» (2-1) στο ματς με την Κλαμπ Μπριζ και το έργο της για πρόκριση στα προημιτελικά έγινε δύσκολο.

Ποια Λίβερπουλ; H Μπριζ!
Από εκεί δεν περνάει κανείς. Η Κλαμπ Μπριζ έδειξε και πάλι πόσο δυνατή είναι στη φετινή σεζόν στο σπίτι της, καθώς όχι απλά διατήρησε αλώβητη την έδρα της, αν και βρέθηκε να χάνει, αλλά πήρε και τη νίκη κόντρα στην πολύ δυνατή, Μπεσίκτας.

Η τούρκικη ομάδα, η οποία στην προηγούμενη φάση απέκλεισε τη Λίβερπουλ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, άνοιξε το σκορ λίγα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του β’ μέρους της αναμέτρησης με τον Τόρε. Ο 23χρονος εξτρέμ «ζάλισε» την αντίπαλη άμυνα αρχικά και στη συνέχεια με ιδανικό τελείωμα, νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο.

Ωστόσο, αν και δεν φαινόταν ότι μπορεί να συμβεί από την εικόνα, οι γηπεδούχοι έφεραν τούμπα την κατάσταση.

Στο 62’ ο Ντε Σούτερ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και Γκεντόζ έκανε την προβολή, αλλοιώνοντας αρκετά την πορεία της μπάλας, που κατέληξε στα αντίπαλα δίχτυα. Στο 78’ ο Γκεντόζ ανέτρεψε τον Κουρτουλούς εντός της περιοχής και ο Ρεφαέλοφ που ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Με αποτέλεσμα, το έργο της Μπεσίκτας να έχει γίνει δύσκολο ενόψει της ρεβάνς, που θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (19/3).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Κλαμπ Μπριζ (Πρεντόμ): Ράιαν, Ντε Φο (61’ Ουλάρε), Ντουάρτε, Μένιερ, Ντε Μποκ, Μέκελε, Μπομπό (46’ Γκεντόζ), Σίμονς, Ρεφαέλοφ, Φόρμερ, Ντε Σούτερ (87’ Ντίερκχ)

Μπεσίκτας (Μπίλιτς): Γκιονέν, Κουρτουλούς, Γκιουλούμ, Οπαρέ, Τορέ, Κάβλακ, Οζιακούπ (72’ Φρέι), Αρσλάν, Ουισάλ, Μπα, Σαχάν (83’ Πεκτεμεκ)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: