Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Να, η ευκαιρία τους!!

Θέση στο βασικό σχήμα αναμένεται να δώσει ο Γ. Αναστασίου στους Νίνη, Κουτρουμπή στο Εργοτέλης-Παναθηναϊκός. Για πρώτη φορά στην αρχική 11αδα σε αγώνα πρωταθλήματος ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Να, η ευκαιρία τους!
Αλλαγές ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου για το παιχνίδι (14/3, 15:00) του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη στην Κρήτη, για την 28η αγωνιστική της Super League. Οι δύο από αυτές… επιβάλλονται. Ο Σίλντενφελντ και ο Ζέκα είναι τιμωρημένοι. Τη θέση του πρώτου θα πάρει ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τον τελευταίο καιρό και γενικότερα στη φετινή σεζόν και είναι μια ευκαιρία για τον ίδιο να αποδείξει ότι πρέπει να παίζει περισσότερο.

Αντί του Πορτογάλου θα αγωνιστεί ο Σωτήρης Νίνης. Αυτό το ματς αποτελεί ευκαιρία και για τον πρώην παίκτη της Πάρμα, αλλά η περίπτωση του διαφέρει αρκετά, συγκριτικά με του Έλληνα στόπερ. Είχε «σκουριάσει» από το καλοκαίρι και μετά όταν και έμεινε χωρίς ομάδα. Αν και προσπαθούσε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, κάνοντας ατομικές προπονήσεις. Όμως δεν είναι το ίδιο να γυμνάζεσαι μόνος σου και το ίδιο με μια ομάδα.

Ο Νίνης αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ και συνέβαλε πολύ στο να φθάσει το «τριφύλλι» στην ανατροπή, όντας από τους διακριθέντες της ομάδας, αν όχι και ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Από εκεί και πέρα, δηλαδή με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ δεν έπαιξε, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει ότι πρέπει στην αρχή να του κάνει ειδική μεταχείριση και να μην τον ζορίσει. Στο μοναδικό παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκε βασικός, σε αυτό με τον ΑΟ Χανιά, τραυματίστηκε και έλειψε για αρκετό καιρό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: