Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

«Το καλύτερο πρωτάθλημα στην ιστορία της Γ’»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Αμπελοκήπων, Δημήτρης Πολίτης και μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη και την μάχη της κορυφής στη Γ’ εθνική.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Ηρακλή Αμπελοκήπων:
«Πάμε καλά, θα κυνηγήσουμε και άλλους βαθμούς για να σωθεί η ομάδα, έχουμε ένα άριστο κλίμα στα αποδυτήρια και συνεχίζουμε».
Για τους στόχους της ομάδας:
Η αρχική μας σκέψη ήταν να σωθούμε όσο το δυνατό πιο γρήγορα αλλά έχουμε ένα πολύ καλό υλικό και δεν κοιτάμε μόνο την σωτηρία».
Για την σταθερότητα της ομάδας:
«Είμαστε μια οικογένεια, η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και όλα πάνε μια χαρά».
Για το παιχνίδι της ομάδας του με τον Άρη:
«Ο Άρης ξέραμε πως ήθελε τους 3 βαθμούς αλλά εμείς μπήκαμε χωρίς να φοβηθούμε. Μπήκαμε να χαρούμε το ματς και στο ένα ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε, πίεσε και πήρε την νίκη».
Για την μάχη της πρώτης θέσης:
« Πιστεύω πως είναι το καλύτερο πρωτάθλημα Γ΄ εθνικής που έχει γίνει ποτέ. Εκτός από τους πρώτους 4 και οι μικρές ομάδες έχουν ενισχυθεί. Ο Πανσερραϊκός είναι πρώτος, ο Άρης κυνηγάει αν και το δε περίμενε κανείς, η Καβάλα βρίσκεται κοντά και ότι είναι να γίνει θα γίνει».
Για το γεγονός πως ξεκίνησε από τον Άρη και το αν θα ήθελε να αγωνιστεί ξανά στους «Κίτρινους»:
«Από τον Άρη ξεκίνησα, ήμουν 10-11 χρόνια εκεί και εννοείται πως θα ήθελα να ξαναπαίξω εκεί. Ποιος δεν θέλει να παίξει σε αυτή την ομάδα πόσο μάλλον εγώ που είμαι Αρειανός. Βέβαια δε έχω μιλήσει με κανέναν, εγώ κάνω την δουλειά μου και ο καλοκαίρι είναι κοντά».
Για την συνέχεια της ομάδας του:
«Παίζουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε. Όσο νικάμε τόσο καλύτερα για εμάς».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: