Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ρίξτε φως στο σκοτάδι…!!

Γράφει ο Νίκος Πετρουλάκης
Ο Βρύζας έφυγε, ακόμη περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λέει ότι θα βγει να μιλήσει και να πει τα πράγματα με το όνομά τους.
Τον Αναστασιάδη, που είχε παραιτηθεί και δεν έγινε δεκτή η παραίτηση από τον μεγαλομέτοχο, τον πιέζουμε όλοι εμείς να μιλήσει, αλλά ακόμη δεν το αποφάσισε.
Άρα, είμαστε σε καλό δρόμο! Σύντομα θα μάθουμε την αλήθεια για τον ΠΑΟΚ. Για τα λάθη που έγιναν στο σχεδιασμό, στις μεταγραφές, τις αδράνειες, την διοικητική ανυπαρξία, τα λάθη της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας, για να βγάλουμε το τελικό συμπέρασμα: Ποιος φταίει!
Γιατί, αν οι ΠΑΟΚτσήδες φίλαθλοι χωρίς παρωπίδες, καθίσουν να σκεφτούν τι συνέβη φέτος, από ποια ανύπαρκτη ομάδα (Ολυμπιακός) χάνουν το πρωτάθλημα, θα τρελαθούν. Θα ψάξουν να βρουν τους έχοντες την ευθύνη, για να καταλάβουν τι συνέβη. Γι αυτό και αντιμετωπίζουμε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και ικανοποίηση αυτά που λέγονται ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σκέφτεται να μιλήσει ο Αναστασιάδης και αντιστοίχως ότι «θα τα πει όλα» ο Βρύζας.
Προσωπικά, πιστεύω ότι ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ για το γεγονός ότι χάθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία, αλλά όπως είχα γράψει και πριν από ένα μήνα απευθυνόμενος προς τον Άγγελο Αναστασιάδη: «Μίλα ή φύγε»!
Εάν δεν μιλήσουν αυτά τα δυο στελέχη του ΠΑΟΚ, που έχουν τα πιο σημαντικά πόστα (τεχνικός διευθυντής και προπονητής), όλοι θα ταλαιπωρούμαστε με απόψεις και σκέψεις, βάσει εικασιών και όχι βάσει γεγονότων, που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Σε όλο αυτό το σκηνικό που έχει «στηθεί» στον ΠΑΟΚ, βγαίνουν κάποιοι «γυμνοσάλιαγκες», που εμφανίζονται μετά από βροχές και καταιγίδες (ήττες ΠΑΟΚ) και όχι όταν έχει ήλιο (νίκες ΠΑΟΚ), για να ξεφωνίσουν τον προπονητή, του οποίου τη φάτσα δεν γουστάρουν.
Κι αυτός κάθεται και τους ακούει, μαθαίνει ότι τον λασπολογούν και δεν αντιδρά, με κίνδυνο να θεωρηθεί υπεύθυνος ΓΙΑ ΟΛΑ και όχι μόνο για τις ευθύνες που του αναλογούν.
Σύντομα όμως, θα ακουστεί η αλήθεια και θα βγουν τα συμπεράσματα από το λαό του ΠΑΟΚ, που είδε την ομάδα του να χάνει ένα πρωτάθλημα που θα μπορούσε να είχε κερδίσει, από λάθη όλων αυτών που εμπλέκονται στον ΠΑΟΚ.
Ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο δεν έχει σημασία. ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ! Η απόδοση ευθυνών είναι δουλειά του μεγαλομετόχου, που τους πληρώνει αδρά και δεν έχει αφήσει κανέναν απλήρωτο. Η χρονιά πρέπει να κλείσει με κατάκτηση της θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιβάν Σαββίδης να κάνει αυτό που σκέφτεται…
ΥΓ 1: Παρά τη λυσσαλέα προσπάθεια ορισμένων δήθεν αθλητικών συντακτών, που έχουν ειδικότητα στο… σκύψιμο, να «φάνε» τον Αναστασιάδη, υπάρχουν και αρκετοί άλλοι που σταμάτησαν να «τρώνε» το «κουτόχορτο» από τις «ροζαλίες» της δημοσιογραφίας.
Προσέξτε μη διαβάσετε καμιά μέρα για τριετές! Πάρτε τα υπογλώσσια από τώρα, για να τα έχετε έτοιμα…


*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: