Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

«Μπορεί να πληρώσει ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ορκωτός λογιστής, Δημήτρης Ζιγκερίδης και μίλησε για το νομοσχέδιο που μπήκε σε διαβούλευση με το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης θα μπορέσει να πληρώσει και να ξοφλήσει όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ!
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Φαίνεται πως η κυβέρνηση ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τους θεσμούς θα υλοποιήσει αυτό που είπε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ. Η κίνηση αυτή είναι κάτι που περιμέναμε τόσα χρόνια. Είναι πλήρης, δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση και ο ΠΑΟΚ μπορεί να παραιτηθεί όλων των δικαιωμάτων στα δικαστήρια και να πάει να πληρώσει. Τα χρέη είναι βεβαιωμένα και αυτό σημαίνει πως μπορεί να μπει στην ρύθμιση. Μας απασχολούσε μια 10ετία το ζήτημα αυτό, μας υποσχέθηκαν πολλές φορές και τελικά έγινε με την νέα κυβέρνηση. Νομίζω πως αυτό θα βοηθήσει και άλλες επιχειρήσεις. Ο ΠΑΟΚ θα έχει την καλύτερη και πιο υγιή θέση στην Ελλάδα αλλά θα είναι και από τις πιο καθαρές ομάδες στην Ευρώπη. Τα μόνα χρέη θα είναι της τρεχούμενης σεζόν. Ο μεγαλομέτοχος χρεώνεται τόσο καιρό για λάθη προηγούμενων ετών και αυτό θα σταματήσει.  Μας αποκαθιστά ως ΠΑΟΚτσήδες όλο αυτό και είναι κάτι που περιμέναμε. Βέβαια, αυτό είναι και σε όφελος του δημοσίου όπου θα εισρεύσουν πάνω από 10.000.000 ευρώ».
Για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:
«Κάνουν μεταγραφές ανθρώπων που πρέπει να πάρουν σύνταξη και εδώ υπάρχουν ευθύνες. Δεν γίνεται να φέρει έναν 34χρονο που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του. Χρειάζονται παίκτες μέχρι 26 ετών που θα μπορούν να γίνουν περιουσιακά στοιχεία. Είμαστε ένα καθαρό σωματείο και θα είμαστε από τα πιο ελκυστικά στην Ευρώπη. Όποιος έρχεται θα ξέρει πως δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: