Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

«Μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε ο Άρης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Δ.Σ της ΚΑΕ Άρης και ο γνωστός οικονομολόγος, Στάθης Ρούσσος και μίλησε για την κατάσταση στο τμήμα του μπάσκετ αλλά και το θέμα της εκκαθάρισης στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο:
«Αυτό που μας χαροποίησε πιο πολύ και από την εμφάνιση της ομάδας ήταν η παρουσία του κόσμου. Παίζαμε με μια ομάδα μη εμπορική, υπήρχε το ποδόσφαιρο αλλά οι φίλαθλοι αρχίζουν να έρχονται και έχουμε βάλει στοίχημα ως διοίκηση την επιστροφή του κόσμου. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αγωνιστικό να συνυπάρχει με το οικονομικό και το διοικητικό. Ο αγώνας που κάνουμε είναι μεγάλος σε όλα τα επίπεδα και τα αποτελέσματα βοηθούν πάρα πολύ. Θέλουμε να βγάζουμε μια υγεία ως ομάδα και στο τέλος θα δούμε σε τι θέση καταλήξαμε».
Για το αν μπορεί να τα καταφέρει η διοίκηση μέχρι το τέλος της χρονιάς:
«Στις υποχρεώσεις μας είμαστε όσο το δυνατό πιο φερέγγυοι. Η διοίκηση πρέπει να πληρώνει τρία μπάτζετ. Όλη την μέρα και όλη την νύχτα προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε σε ότι πόρους έχουμε. Προσπαθούμε και ο κόσμος του Άρη πρέπει να αναλογιστεί πως πρέπει μας βοηθήσει για να προχωρήσουμε».
Για τα οφέλη των πλέι οφ:
«Σίγουρα θα είναι πολλά τα οφέλη από τα πλέι οφ. Πρέπει να είναι γεμάτο το Αλεξάνδρειο, με παλμό, ατμόσφαιρα και χωρίς έκτροπα. Το προηγούμενο Σάββατο μπορεί να μην είχαμε «σολντ άουτ» αλλά δημιουργήθηκε ιδανική ατμόσφαιρα και δεν χρεωθήκαμε ούτε για ένα ευρώ. Ακόμα και τα υβριστικά συνθήματα είναι ζημιογόνα. Ακόμα και τα 3.000 ευρώ είναι τεράστιο κόστος για τον σημερινό Άρη».
Για το ταβάνι του Άρη:
«Το ταβάνι μπορεί να είναι η τρίτη θέση, η τέταρτη ή οποιαδήποτε άλλη. Στο μπάσκετ αλλάζουν οι συνθήκες και η ΑΕΚ δεν είναι αυτή που ξεκίνησε. Εγώ βλέπω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες αφού κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ εντός και εκτός έδρας. Η ομάδα βγάζει μια τρομερή υγεία, μια χημεία και ένα οικογενειακό κλίμα».
Για τον Βεζένκοφ:
«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην οικογένεια του γιατί είναι ένα εκπληκτικό παιδί και ένας εκπληκτικός αθλητής. Τα τελευταία χρόνια στον Άρη οι παίκτες δεν ήταν δεμένοι με την ομάδα και αυτό που πετύχαμε είναι σπουδαίο».
Για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου:
«Το παιχνίδι που χάσαμε εδώ μας πλήγωσε πάρα πολύ. Εμπιστευόμαστε 100% τον προπονητή μας, είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν και πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες. Ο πρώτος στόχος είναι να εξυγιανθεί η ομάδα και μετά κοιτάμε το κάτι παραπάνω στο αγωνιστικό».
Για το που βρίσκεται η εκκαθάριση στο ποδοσφαιρικό τμήμα:
«Κινείται σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα η υπόθεση. Η τακτική μου είναι να κάνουμε χωρίς να μιλάμε. Η εκκαθάριση θα είναι έτοιμη χρονικά όταν πρέπει να είναι».
Για την μελέτη που πρέπει να παραδώσει:
«Είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα όλα. Εμείς αναλάβαμε αυτή την δουλειά στα μέσα Ιανουαρίου και δεν είχε κλείσει ο ισολογισμός του 2014. Έπρεπε όλα nα εξομαλυνθούν για να φτάσουμε στην σημερινή ημερομηνία. Αυτό θέλαμε να κάνουμε, έχει γίνει και θα είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα».
Για το πόσο κοστίζει μια τέτοια διαδικασία σε μία εταιρεία:
«Το κόστος είναι σχετικό. Εγώ δεν βλέπω αυτό το κομμάτι ως δουλειά. Θα είναι όλα καλά και δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω. Το θέμα είναι να μπορέσει η ομάδα να ανέβει και πιστεύω πως θα περάσει αυτή η δύσκολη χρονιά. Τα καλύτερα έρχονται και πιστεύω στον κ. Καλαιτζιδη και στον κ. Κάλας που έχουν περιβάλει τον Άρη με αγάπη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: