Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ο «πιστολέρο» Ιγκουαϊν «γάζωσε» τη Ντιναμό Μόσχας!!

Ο Αργεντινός σημείωσε χατ-τρικ και η Νάπολι επικράτησε 3-1 απέναντι στην Ντιναμό Μόσχας και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης, που υποχρεώθηκε στην 1η ήττα της στο Europa League για φέτος.

Ο «πιστολέρο» Ιγκουαϊν «γάζωσε» τη Ντιναμό Μόσχας

Το ματς

Οι Ρώσοι με το «καλησπέρα» στο παιχνίδι, έψαξαν το γκολ και το βρήκαν. Ο Ζιρκόφ κάνει σουτ, ο Αντούχαρ διώχνει σε κόρνερ και στην εκτέλεση του Βαλμπιενά, ο Κουράνι άνοιξε το σκορ για να βάλει νωρίς μπροστά στο σκορ τη Ντιναμό. Στο 18’ ο έμπειρος Γερμανός φορ, απείλησε ξανά με την κεφαλιά του μετά από κόρνερ του Ντζούντζακ, να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Αντούχαρ. Στο 22’ ήταν το σουτ του Μέρτενς που απείλησε για πρώτη φορά ουσιαστικά για τη Νάπολι, αλλά ο Γκαμπούλοφ απέκρουσε.

Στο 25ο λεπτό τελικά ο Ιγκουαϊν, κατόρθωσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αφού μετά από υπέροχη σέντρα του Γκουλάμ, πρόλαβε τον Σάμπα και με κεφαλιά νίκησε τον Γκαμπούλοφ για το 1-1. Πέντε λεπτά αργότερα ο Βαλμπιενά, θ’ ανατρέψει τον Μέρτενς και ο Γκοζνάλο Ιγκουαϊν από την άσπρη βούλα θα γυρίσει για τη Νάπολι, στέλνοντας τη μπάλα στο κέντρο της εστίας για το 2-1. Στο 39ο λεπτό ο Ινλέρ είχε καλό σουτ που εξουδετέρωσε ο Γκαμπούλοφ, για να τελειώσει το πρώτο μέρος με το προβάδισμα για την ιταλική ομάδα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Τάσος Σιδηρόπουλος, απέβαλλε τον Ζομπνίν με δεύτερη κίτρινη κάρτα για ένα σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Γκουλάμ. Στο 55’ μετά από σέντρα του Ντρις Μέρτενς κι αφού η μπάλα κόντραρε στον Ντε Γκουζμάν, ο Αργεντινός κατέβασε την μπάλα με το στήθος και με αριστερό σουτ έγραψε το 3-1. Στο 69ο λεπτό ο Ιγκουαϊν, είχε άλλη μια καλή προσπάθεια αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 83' ωραία συνεργασία, του Μέρτενς με τον Χάμσικ, έφερε τον Βέλγο σε θέση βολής, αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω. Στο 86ο λεπτό οι Ρώσοι είχαν την καλή στιγμή να μειώσουν στο ένα γκολ, αλλά το φάουλ του Ντζούντζακ πέρασε λίγο έξω από την εστία του Αντούχαρ. Στο 92' ο Ζούνιγκα απείλησε, αλλά ο Γκαμπούλοφ είχε απάντηση για να κρατήσει το 3-1.

Οι συνθέσεις:

Νάπολι: Αντούχαρ, Ενρίκε, Μπρίτος, Κουλιμπαλί (8’ λ. τρ. Αλμπιόλ), Γκουλάμ, Ντε Γκουζμάν (70΄Χάμσικ), Ζορζίνιο, Μέρτενς, Ινλέρ, Καγιεχόν (82' Ζούνιγκα), Ιγκουαϊν

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Σάμπα, Χούμποτσαν, Κοζλόφ, Βαινκέρ, Ντζούτζακ (92' Τασάεφ), Βαλμπιενά (72’ Ιόνοφ), Ζιρκόφ, Ζομπνίν, Κοκόριν, Κουράνι (62’ Μπίτνερ)

Κίτρινες: Γκουλάμ – Βαλμπιενά, Ντζούντζακ, Σάμπα, Χούμποτσαν

Κόκκινη: Ζομπνίν (δύο κίτρινες)

Διαιτητής: Τ. Σιδηρόπουλος (Ελλάδα)

Γήπεδο: «Σαν Πάολο» *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: