Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Έτοιμος για το ΝΒΑ ο Τζεντίλε!

Την επιθυμία του να αγωνιστεί σύντομα στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς που διατηρούν τα δικαιώματά του εξέφρασε ο Αλεσάντρο Τζεντίλε σε συνέντευξή του στον ιταλικό τύπο.

Έτοιμος για το ΝΒΑ ο Τζεντίλε
Συμπαίκτης με τον Κώστα Παπανικολάου στους Χιούστον Ρόκετς θα γίνει πιθανότατα από το ερχόμενο καλοκαίρι ο Αλεσάντρο Τζεντίλε. Ο 22χρονος Ιταλός φόργουορντ που αγωνίζεται στην Ολίμπια Μιλάνο και είναι ο πρώτος σκόρερ της στην Ευρωλίγκα φέτος με 12,2 πόντους κατά μέσο όρο ανά παιχνίδι, επιλέχθηκε στο ντραφτ του 2014 στο Νο. 53 από τους Μινεσότα Τιμπεργουλβς, με τις «Ρουκέτες» να αποκτούν μέσω ανταλλαγής τα δικαιώματά του.

Ωστόσο, ο Τζεντίλε αποκάλυψε σε συνέντευξή του στην «Gazzeta dello Sport» πως είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους Ρόκετς και θα ήθελε να επιχειρήσει το μεγάλο βήμα για το ΝΒΑ.

«Οι Ρόκετς με κάνουν να νιώθω σαν να είμαι μέρος της οικογένειάς τους ακόμα και αν δεν έχω πάει ποτέ στο Χιούστον ακόμα. Έρχονται στην Ευρώπη πολύ συχνά να με παρακολουθήσουν και οι επαφές μας είναι συχνές. Το ΝΒΑ είναι μία πρόκληση που με συναρπάζει ολοένα και περισσότερο και θα μπορούσε να έρθει σύντομα. Αλλά τώρα είμαι απλά συγκεντρωμένος στο να κερδίσω το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο με την Ολίμπια Μιλάνo. Αλλά τα τελικά αποτελέσματα δεν θα επηρεάσουν τις μελλοντικές αποφάσεις μου». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: