Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

«Τα πάντα για το κύπελλο»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου και μίλησε για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα στο φάιναλ φορ του Σύρου.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το φάιναλ φορ της Σύρου:
«Ο ΠΑΟΚ πηγαίνει αρκετά καλά φέτος. Στη βαθμολογία είναι πρώτος στο πρωτάθλημα ενώ υπάρχει και το φάιναλ φορ της Σύρου. Η ομάδα είναι καλά, όλα τα παιδιά γνωρίζουν την σημασία ενός τίτλου και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το κύπελλο».
Για το κλίμα στην ομάδα:
«Έλειπα κανα δύο βδομάδες αλλά βλέπω πως υπάρχει ένα καλό κλίμα και αισιοδοξία. Ο ΠΑΟΚ πιστεύω πως μπορεί να περάσει και ας παίζουμε στην έδρα τους. Όλοι οι παίκτες είναι έμπειροι, έχουν βρεθεί σε μεγάλες διοργανώσεις αλλά δεν λένε μεγάλα λόγια».
Για τα εισιτήρια που θα πάρει ο ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει 50 εισιτήρια και 20 προσκλήσεις για τον ημιτελικό. Αν καταφέρει και πάει στον τελικό θα γίνει νέα σύσκεψη το Σάββατο».
Για την ετοιμότητα της ομάδας:
«Υπήρχε ένα πρόβλημα με τον Κουρνέτα όμως η ομάδα είναι πανέτοιμη».
Για το τι θα σημαίνει ένας τίτλος:
«Έχω κάνει μεγάλες προσπάθειες και θα είναι μεγάλη η ικανοποίηση. Θέλουμε έναν τίτλο και για την ομάδα του ΠΑΟΚ και για τον κόσμο της ομάδας».
Για την νέα χορηγία της ομάδας:
«Πήραμε μια χορηγία και ότι και αν πάρουμε είναι μεγάλη βοήθεια αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που στάθηκαν και στκέκονται δίπλα στην ομάδα».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: