Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Το πήρε πάνω του!!

Η Ντιναμό Κιέβου προηγήθηκε στο «Γκ. Παρκ» κι έβαλε δύσκολα στην Έβερτον, αλλά χάρη στον Λουκάκου με μια ασίστ και το νικητήριο γκολ (2-1) τα «ζαχαρωτά» έκαναν την ανατροπή!

Το πήρε πάνω του!
Δραματικό φινάλε είχε το παιχνίδι της Έβερτον με την Ντιναμό Κιέβου με τους Άγγλους να χρειάζονται το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λουκάκου στο τέλος για να πάρουν τη νίκη 2-1 και ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League.

Οι Ουκρανοί ήταν ζόρικοι και «πάγωσαν» νωρίς το «Γκούντισον Παρκ». Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γιαρμολένκο και εξαιρετικό πλασέ του Γκούσεφ που πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, έγινε το 0-1 στο 14’. Στην συνέχεια είχαν κι άλλες καλές στιγμές όμως δεν κατάφεραν να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Όταν ανέλαβε δράση ο Ρομέλου Λουκάκου τα «ζαχαρωτά» ξύπνησαν και τούμπαραν το ματς! Και τα δυο γκολ της ανατροπής είχαν φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του. Σε εκείνο της ισοφάρισης πέρασε τρεις παίκτες πριν «σερβίρει» στον Νέισμιθ που τελείωσε υποδειγματικά την φάση στο 39’ και στο νικητήριο -έστω και αγχωτικά- διαμόρφωσε το τελικό 2-1 από την άσπρη βούλα. Η ρεβάνς θα γίνει σε μια 'βδομάδα στο Κίεβο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: