Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Οι επιλογές του Δέλλα!!

Εκτός από το να τονώσει το ηθικό των παικτών της ΑΕΚ μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, ο Τραϊανός Δέλλας καλείται να ανακατέψει την τράπουλα για να καλύψει το κενό του Μάνταλου.

Οι επιλογές του Δέλλα
Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου που έφερε το 0-1 από τον Ολυμπιακό, δεν ήταν το μόνο δυσάρεστο που ήρθε για την ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης, ενώ η εικόνα που είχε η ομάδα συνολικά στα δύο παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκπους» αφήνει… γλυκή γεύση στους ανθρώπους της ομάδας. «Ήμασταν καλύτεροι. Ψηλά το κεφάλι…», είπε χθες στους παίκτες τους ο προπονητής της Ένωσης.

Το δεύτερο άσχημο μαντάτο είναι φυσικά ο σοβαρός τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου, που χειρουργήθηκε την Πέμπτη. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής «τρέχει» πλέον ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία για την επόμενη σεζόν, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων η ομάδα του θα έχει επιστρέψει στη φυσική της θέση, δηλαδή στην πρώτη κατηγορία, κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας έχει το μυαλό του στο τώρα και θα πρέπει να βρει τον παίκτη ή τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά τον τραυματισμό του φετινού ηγέτη της Ένωσης. Την Κυριακή (15/3, 18:00) υπάρχει η αναμέτρηση με τον Φωστήρα στον Ταύρο.

Μια επιλογή για το υπόλοιπο της σεζόν (είναι τιμωρημένος την Κυριακή) είναι ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος, όταν απουσίασε ξανά κατά τη διάρκεια της σεζόν ο πρώην παίκτης της Skoda Ξάνθης. Ένα άλλο σενάριο, είναι να παίξει πιο μπροστά ο Ανάκογλου, ο οποίος τώρα αγωνίζεται δίπλα στον Γιόχανσον, καθώς σιγά-σιγά επιστρέψει ο Κορδέρο, που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό για αρκετό καιρό.

Η άλλη λύση είναι να χρησιμοποιηθεί ο Άλεξ Ντακόλ. Όπως συνέβη και προχθές δηλαδή. Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αλλάξει το σύστημα σε 4-3-3 ο 39χρονος τεχνικός και να μην υπάρχει ουσιαστικά παίκτης στη θέση που θα αγωνίζεται ακριβώς στη θέση του Μάνταλου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: