Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Ανοίγεται μια νέα πορεία για τον ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.  Περιμένουμε να γίνει η ρύθμιση. Στις επόμενες ημέρες λήγει το θέμα αυτό και μακριά από το βραχνά των χρεών ανοίγεται μια νέα πορεία για τον ΠΑΟΚ. Θα γίνουν καλύτερες κινήσεις σίγουρα, οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι πετυχημένες και αυτό δεν έχει πάντα σχέση με το οικονομικό. Οι σπατάλες του παρελθόντος τελείωσαν. Θα αλλάξει ο τρόπος λήψης αποφάσεων. Πολλά θα αλλάξουν. Μόλις τελειώσει και τυπικά το θέμα των χρεών θα μπορούμε να πούμε πολλά για το αναπτυξιακό πλάνο της ομάδας».

Για τις πιθανές προσθήκες στο δ.σ. και τον Γιώργο Σαββίδη: «Προσθήκες μπορεί να έχουμε, ο Ιβάν αποφασίζει. Ο Γιώργος Σαββίδης έχει έρθει κοντά στην ομάδα και θα έρθει ακόμη περισσότερο. Είναι ένα αξιόλογο παιδί, μορφωμένο, ανήκει σε μια καινούργια γενιά που θα συνεχίσει την γενιά του μεγαλομετόχου. Θεωρώ ότι μπορεί να του δώσει τα ηνία ο Ιβάν αν και είναι νωρίς ακόμη, αφού ο Ιβάν είναι νέος ακόμη για να δημιουργήσει την ομάδα όπως την ονειρεύεται ο κόσμος».

Για το γεγονός ότι ασκεί διοίκηση από το εξωτερικό: «Είναι ένας μεγάλος επιχειρηματίας ο Σαββίδης και έχει πολλές δουλειές στη Ρωσία. Αγαπάει παθολογικά το ΠΑΟΚ και θέλει να βρίσκεται κοντά του όσο το δυνατόν περισσότερες ώρες. Στο επόμενο διάστημα θεωρώ πως θα βρίσκεται περισσότερο στη Θεσσαλονίκη για να λύνει όποια προβλήματα προκύπτουν. Άλλωστε υπάρχουν και εδώ στελέχη που ασχολούνται νυχθημερόν όπως οι Γκοντσάρεβα και Αγγελίδης. Είναι οι άνθρωποί του εδώ οι οποίοι μπορούν να λύνουν τα προβλήματα ακόμη κι αν δεν είναι εδώ ο Σαββίδης».

Για τον αυριανό αγώνα βόλεϊ με τον Ολυμπιακό: «Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια και μέχρι το απόγευμα θα έχουν τελειώσει. Όποιοι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλουν να δουν τον αγώνα πρέπει να σπεύσουν να πάρουν εισιτήριο για να μην μείνουν έξω από αυτήν την μεγάλη γιορτή που ετοιμάζεται, αφού πρώτα φυσικά πάρουμε το παιχνίδι. Θα είναι το πρώτο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, το οποίο συνοδεύεται από νταμπλ και θα έχουμε κάποια χάπενινγκ που πιστεύω θα αφήσουν εποχή. Αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα απ’ όλα είναι να μην συμβεί το παραμικρό, όπως δεν συνέβη το παραμικρό και στα άλλα ματς».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:


Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: