Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ζαμπαλέτα: «Δεν φταίει μονάχα ο Πελεγκρίνι»

Ασπίδα προστασίας στον Μανουέλ Πελεγκρίνι, την κριτική που δέχεται και τα σενάρια αντικατάστασής του στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ύψωσε ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα.  
Ο Αργεντινός μπακ των «πολιτών» υπερασπίστηκε τον προπονητή του, αφού πρώτα τόνισε ότι τα πράγματα άλλαξαν δραματικά και απότομα στον σύλλογο του Μάντσεστερ μετά τις τελευταίες επιτυχίες, καταλαβαίνοντας πλέον ότι μια κακή σεζόν είναι ικανή να φέρει γκρίνια και μουρμούρες.
«Στη Σίτι, η κατάσταση είναι τέτοια πλέον που αν κάνουμε μια κακή σεζόν, όλοι φέρνουν την καταστροφή. Ίσως αυτό να είναι αποτέλεσμα των επιτυχιών που έχουμε τα τελευταία χρόνια με τα δύο πρωταθλήματα, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Τώρα όλοι περιμένουν από εμάς κάθε χρόνο να κερδίζουμε κάτι» ήταν το αρχικό του σχόλιο, για να προσθέσει:
«Η αλήθεια είναι ότι στο τέλος της σεζόν οι άνθρωποι που πρέπει θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις και θα αναλύσουν όσα δεν πήγαν όπως θα περίμεναν όλοι. Πάντως, όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και τολμώ να πω ότι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό απ'όλους. Δεν γίνεται να κατηγορούν μονάχα εκείνον για ό,τι έχει γίνει φέτος...».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: