Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Ήθελε... όλη την Τσέλσι στην ενδεκάδα της PFA ο Μουρίνιο!!

Η Τσέλσι μπορεί να είχε έξι εκπροσώπους στην καλύτερη ομάδα της σεζόν, όπως ψηφίστηκε από τους ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της PFA, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως θα μπορούσε όλη η ενδεκάδα να απαρτίζεται από δικούς του ποδοσφαιριστές.  Αν και χαρούμενος για το βραβείο του Εντέν Αζάρ, ο Πορτογάλος προσέθεσε πως το σημαντικότερο είναι η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.
«Έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι παίκτες της Τσέλσι. Έπρεπε όλοι τους να είναι από την Τσέλσι. Σέβομαι κάθε ομάδα και ειδικά όσους διάλεξαν την ενδεκάδα, γιατί έχουν το δικαίωμα για να το κάνουν. Υπάρχουν σπουδαίοι ποδοσφαιριστές σε αυτή, αλλά υπάρχουν και άλλοι οκτώ που δεν τα κατάφεραν.
Ένα απλό παράδειγμα είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας με την σεζόν που κάνει, τον αριθμό των ασίστ του και την ποιότητα του παιχνιδιού του. Είναι παράξενο να μην βρίσκεται μέσα.
Άλλωστε αυτήν η ομάδα ποτέ δεν θα κέρδισε την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει τέσσερις αμυντικούς, τον Μάτιτς και πέντε για την επίθεση, οπότε θα ήταν αδύνατο. Πρόκειται για μια ομάδα χωρίς ισορροπία και που της λείπει ένας μέσος» ανέφερε ο «Special One» και στην συνέχεια μίλησε για το βραβείο του Αζάρ:
«Για εμάς σημαντικό είναι να στεφθούμε πρωταθλητές, αλλά το βραβείο είναι πολύ καλό. Προφανώς και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν, όπως χαρούμενος είμαι και για κάθε παίκτη που τον βοήθησε να φτάσει στα επίπεδα της φετινής σεζόν και να κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς».Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: