Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Παπαδημητρίου: «Θα προκριθεί η Ξάνθη» (audio)

Στο Metropolis95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης Γιάννης Παπαδημητρίου και αναφέρθηκε στον αυριανό επαναληπτικό ημιτελικό με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Ηρακλή: «Δεν είδα το ματς με την ΑΕΚ, αλλά πληροφορήθηκα από τους ανθρώπους που είχαμε εκεί. Δεν περίμενα να δω το ματς με την ΑΕΚ, για να κρίνω τον Ηρακλή. Είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, ο Παπαδόπουλος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Σύντομα θα είναι στην Α’ Εθνική, ενώ και στο Κύπελλο βρίσκεται στα ημιτελικά έχοντας αποκλείσει δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας αυτό λέει πολλά».

Για τον αυριανό αγώνα: «Δεν έχει καμία σχέση το παιχνίδι με το περσινό για το Κύπελλο. Άλλο εκείνο το ματς και άλλο αυτό. Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για εμάς. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και ελπίζω ότι θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και αυτός που είναι πιο συγκεντρωμένος και το θέλει περισσότερο θα το πάει. Πιστεύω πως θα είμαι εμείς αυτοί. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και είμαστε σίγουροι πως εμείς θα βρεθούμε στον τελικό».

Για τον κόσμο: «Θεωρώ ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Εκτός από τους οπαδούς του Ηρακλή που έκαναν soldout και οι δικοί μας το περιμένουν το ματς και θα έχει και πολλούς δικούς μας φιλάθλους το γήπεδο».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Παπαδημητρίου στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: