Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Δεν φεύγουν Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι!

Αρνητικός παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Παρί, στις αποχωρήσεις Καβάνι και Ιμπραΐμοβιτς, αλλά και αυτή του προπονητή της ομάδος Λοράν Μπλαν.

Δεν φεύγουν Ιμπραΐμοβιτς, Καβάνι
Τέλος στις φήμες περί αποχώρησης των δυο μεγάλων ονομάτων της ομάδας του Παρισιού θέλησε να δώσει ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Αρχικώς αναφέρθηκε στα σενάρια που υπάρχουν για πιθανή μεταγραφή του Έντισον Καβάνι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ο Καβάνι έχει πολλά χρόνια μπροστά του για να παίξει καλή μπάλα και δεν πρόκειται να πουληθεί ποτέ για 50 εκ. ευρώ», ξεκαθάρισε.

Εν συνεχεία, για πιθανή φυγή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με προορισμό το αμερικανικό πρωτάθλημα (MLS) δήλωσε: «Δεν ξέρω τι θα κάνει μετα το 2016, αλλά έχουμε χρόνο να το συζητήσουμε. Θέλουμε να κρατήσουμε όλα τα αστέρια μας εδώ και ως ένα από αυτά ο Ζλάταν πρέπει να πειστεί, να μείνει εδώ ανεξαρτήτως της θέσης που θα έχει μέσα στην ομάδα».

Κλείνοντας την ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο πρόεδρος της Παρί έδωσε τέλος στα σενάρια αλλαγής προπονητή μετα και την κριτική που δέχεται ο Λοράν Μπλαν το τελευταίο διάστημα. «Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με τον άδικο τρόπο που κρίνεται ο Λοράν Μπλαν και για να σας το αποδείξω εμπράκτως σας ενημερώνω ότι ο κόουτς θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: