Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Λακαζέτ, ο νούμερο ένα στόχος της Άρσεναλ!!

Κίνηση για την απόκτηση του τρίτου σκόρερ στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πίσω από τους Λίονελ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλέξ Λακαζέτ, ετοιμάζεται να κάνει η Άρσεναλ σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα του εξωτερικού, έχοντάς τον πρώτο όνομα στην μεταγραφική της λίστα.
Ο επιθετικός της Λιόν έγραψε ιστορία με την φανέλα του συλλόγου την περασμένη Κυριακή, όταν ανέβηκε στην κορυφή της λίστας με τα περισσότερα τέρματα στο πρωτάθλημα σε μια σεζόν σκοράροντας το 26ο του σε 30 ματς της Ligue 1 (ο Καρίμ Μπενζεμά της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πετύχει 24 την σεζόν 2006-07) και συνέχισε να τραβάει τα βλέμματα πάνω του.
Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί πολλά ονόματα υποψήφιων... μνηστήρων από το Νησί, όπως αυτά των Λίβερπουλ, Έβερτον, Νιούκαστλ και της Άρσεναλ, με την τελευταία να δείχνει αποφασισμένη να τον κάνει δικό της προσφέροντας 30 εκ. ευρώ.
Πάντως, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε πρόσφατα πως δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στην Λιόν εφόσον συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική και να του προσφέρει περιθώρια ανάπτυξης, ενώ εμφανίστηκε θετικός και όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται να έχει στην λίστα του και ακόμη ένα «διαμάντι» από το «Ζερλάν», που δεν είναι άλλος από τον εξαιρετικό Ναμπίλ Φεκίρ ο οποίος στα 21 του έκανε το... ξεπέταγμά του με 12 γκολ και 9 ασίστ έως τώρα.
Σε κάθε περίπτωση, όποια και αν είναι η επιθυμία των «κανονιέρηδων», είναι δεδομένο πως στο Ρον Αλπ δεν θα μπουν από τώρα στην διαδικασία συζητήσεων, αφού το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έχει φουντώσει για τα καλά η μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν για το τρόπαιο του πρωταθλητή.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: