Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Οικονόμου: «Σοβαρή ομάδα με βαριά φανέλα»

Το βάρος του ονόματος του Πανιωνίου σε συνδυασμό με το ταλέντο έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην καλή εικόνα των Νεοσμυρνιωτών φέτος σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Οικονόμου.

Οικονόμου: «Σοβαρή ομάδα με βαριά φανέλα»
Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την προσπάθεια που γίνεται στον Πανιώνιο για τη παραμονή στην κατηγορία.

Ο κεντρικός αμυντικός των «κυανέρυθρων» τόνισε πως το καλό πρόσωπο που εμφανίζει ο Πανιώνιος στον δεύτερο γύρο οφείλεται στο καλό κλίμα και τη σωστή δουλειά που γίνεται από προπονητές και παίκτες, ενώ έκανε σαφές πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχει ακόμη σωθεί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βαγγέλης Οικονόμου στην εκπομπή «Σελιάνα - Περθώρι 2-0» με τον Γιώργο Χελάκη:

-Το ποια θέση προτιμά να αγωνίζεται:
«Μπορώ να καλύψω καλά και τις δύο θέσεις. Το αριστερό στόπερ που παίζω στον Πανιώνιο είναι μία θέση που παίζω πρώτη φορά και νομίζω πως τα πάω καλά».

-Τα οικονομικά προβλήματα των «κυανέρυθρων»:
«Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, όμως σε σχέση με άλλες χρονιές έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα. Είναι μια νεανική ομάδα με Έλληνες παίκτες και το κλίμα είναι εξαιρετικό».

-Το αν θεωρεί ότι ο Πανιώνιος έχει σωθεί:
«Δεν έχουμε σωθεί ακόμη. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο βαθμολογικός πήχης έχει ανέβει για την παραμονή. Πρέπει να δούμε τι θα κάνει ο Πανθρακικός καθώς αν κάνει το απόλυτο εμείς θα πρέπει να φτάσουμε τους 44 βαθμούς. Δεν μπορούμε να μένουμε ήρεμοι έχουμε δύο ματς και πρέπει να πάρουμε το μέγιστο ώστε να σωθούμε».

-Το που οφείλεται η καλή πορεία-εικόνα των «Νεοσμυρνιωτών» τη φετινή σεζόν:
«Γίνεται πολύ καλή δουλεία και φέτος και τα προηγούμενα χρόνια στον Πανιώνιο ποντάρουν σε νέους παίκτες. Ξεκίνησε η χρονιά με τον κύριο Τερεζόπουλο και στη συνέχεια με τον κύριο Ουζουνίδη, που βοήθησε πολύ με την έλευση του. Είναι σοβαρή ομάδα, με βαριά φανέλα και παρά τους πολλούς νέους, έχουμε ανταπεξέλθει αρκετά καλά και ειδικά στον δεύτερο γύρο, εκεί όπου ο κύριος Ουζουνίδης έχει καταφέρει να αντλεί το 100% από κάθε παίκτη».

-Το μέλλον του:
«Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά και να αναδειχθώ. Νιώθω πολύ ευγνώμων σε αυτό. Κοιτάω πρώτα από όλα να σωθεί ο Πανιώνιος. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Μακάρι να έρθει κάτι καλό τόσο για εμένα όσο και την ομάδα του Πανιωνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: