Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Play off ή play Ωχ;

ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

Μια κλωτσιά έδωσε ο ΠΑΟΚ και γκρέμισε το προβάδισμα που είχε για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ειδικά μετά την νίκη του Παναθηναϊκού το Σάββατο με την Ξάνθη. Για το ποιος θα είναι ο πέμπτος θα το μάθουμε στην διάρκεια της εβδομάδας, αφού περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις αδειοδοτήσεις. Στην ουρά γίνεται χαμός, αφού θα περιμένουμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για να μάθουμε ποιος πέφτει.

Ποιος πέφτει ρε Κόκκινε δεν το κατάλαβες ακόμα; Ο Πανθρακικός θα πέσει. Μην την πατάς κι εσύ σαν κι εμένα το χαϊβάνι που έκατσα και πίστεψα τον «σοβαρό» άνθρωπο από την Κομοτηνή που μου έλεγε ότι θα κερδίσει στην Τρίπολη. Θα φανούν πολλά τώρα την άλλη εβδομάδα στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και της Βέροιας με τον Πανθρακικό. αφού η βασίλισσα είναι πλέον ΠΑΟΚ Β.

Το άκουσα και αυτό από τα χείλη σου, εξωγήινε. Ο ΠΑΟΚ θα καθορίσει ποιος παραμένει και ποιος πέφτει κατηγορία. Καλά ρε πως γίνεται μια ομάδα να έχει τέτοιες δυνατότητες, όταν δεν μπορεί η ίδια να εξασφαλίσει το καλύτερο για τον εαυτό της; Εδώ δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα που του έχει αγοράσει δυο ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι και είναι άγνωστο αν θα παίξει στα play off, θα αποφασίσει και για το ποιος θα πέσει κατηγορία;

Γιατί δεν το έκανε και στο παρελθόν με τον Απόλλων Καλαμαριάς, με την Ξάνθη και με την Λάρισα; Έτσι κι αλλιώς είτε βγει δεύτερος είτε τρίτος, δυο βαθμούς θα έχει και αυτός δυο και ο Παναθηναϊκός δεν τρέχει τίποτα. Το ζητούμενο είναι τώρα τι κάνει, γιατί ο ΠΑΟΚ σέρνεται και  όποτε βλέπει τον ΠΑΣ Γιάννινα κάτι παθαίνει και μπλοκάρει.

Να σου πω την αμαρτία μου δεν περίμενα να δω τόσο μέτριο τον ΠΑΟΚ. Περίμενα άλλα πράγματα, την ομάδα βελτιωμένη, να δείχνει ότι είναι το φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Με τέτοια εικόνα σήμερα πόσο καλύτερος να είναι στα play off;

Kαι ποιος σου είπε ότι θα είναι βελτιωμένος; Βέβαια και οι υπόλοιπες ομάδες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο από τη μια, αλλά ούτε αμελητέες ποσότητες από την άλλη. Εδώ ρε Γρηγόρη δεν τον πιστεύει τον ΠΑΟΚ ο κόσμος του εγώ να τον πιστέψω;


Ηρακλής (1)

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να κάνει ο Ηρακλής στην διαδικασία των play off . Νίκησε την ΑΕΚ, έκλεισε πολλά στόματα αφού πολλοί τον ήθελαν κουρασμένο να έχει κάνει κοιλιά και κυρίως έκανε τους από κάτω του να καταλάβουν ότι αυτό που πέρασε από το μυαλό τους, είναι σχεδόν αδύνατο. Το σχεδόν το γράφω γιατί μπορεί ο Ηρακλής και η ΑΕΚ να είναι οι καλύτερες ομάδες της κατηγορίας αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να είσαι απόλυτος, πολλά έχουν δει τα μάτια μας. Το πιο σπουδαίο είναι ότι μετά το γκολ της ΑΕΚ, έδειξαν χαρακτήρα, πήραν εκ νέου το προβάδισμα και το διαχειρίστηκαν πάρα πολύ σωστά μέχρι το τέλος του αγώνα.


Ηρακλής (2)

Οι 20000 χιλιάδες οπαδοί του Ηρακλή που βρέθηκαν στο γήπεδο πήραν άριστα όπως και η ομάδα. Συμπαραστάθηκαν κόσμια έκλεισαν πολλά στόματα αφού τα διάφορα παπαγαλάκια μονίμως προσπαθούν να υποβαθμίσουν την δυναμική του κόσμου της ομάδας και στο τέλος πανηγύρισαν μια μεγάλη νίκη. Από τα πιο σημαντικά του αγώνα ήταν ότι δεν παρασύρθηκαν από ενθουσιασμό αφού ο προπονητής της ομάδας πολύ σωστά και σοφά έδωσε χώρο στον αντίπαλο κοίταξε να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και δεν υπήρξε γκρίνια αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το ζητούμενο για την ομάδα του Ηρακλή είναι η ΑΝΟΔΟΣ.


Ουρές στα μπουκάδικα
ΚΟΚ Που κολλάνε οι Κινέζοι με αυτά που είπαμε, ρε απίθανε;
ΡΑΠ  Περιμένουν να ποντάρουν για τα Ελληνικά play off


Ραπτόπουλος

Ονειρο (1)
Είδα στον ύπνο μου ότι ανέβηκε το Αγγελοχώρι στην Γ  Εθνική στην διαδικασία των μπαράζ και έπαιζε λέει με τον Άρη παιχνίδι στου Χαριλάου. Το πιο τρελό από όλα είναι ότι είδα στα επίσημα να κάθονται δίπλα δίπλα οι δυο πρόεδροι. Ο Κάλας και ο Ραγκάτσης.

Ονειρο (2)
Και βάζει γκολ ο Άρης στο 88ο λεπτό και βγάζει το λαρύγγι του ο Γιαλαμάς στο μικρόφωνο και ο  πρόεδρος του Αγγελοχωρίου Χρήστος Ραγκάτσης κατεβάζει τα μούτρα κάτω όπως όταν ο Πλιάκος απάντησε λάθος στην τελευταία ερώτηση του Άκου τι είπαν.

Ονειρο (3)
Και μετά την νίκη στο ντέρμπι να πηγαίνει ο Κάλας στο Ριτσέλη της Μηχανιώνας να κάνει το τραπέζι στην ομάδα για την μεγάλη νίκη κόντρα στο Αγγελοχώρι. Μπορεί να είναι όνειρο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα;
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: