Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Βασιλακάκης: «Όλα στο χέρι μας»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Πανσερραϊκού Κώστας Βασιλακάκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλα είναι στο χέρι μας από εδώ και πέρα. Από εμάς εξαρτάται, έχουμε δύο παιχνίδια, δύο δύσκολες αποστολές και αν έχουμε τη νοοτροπία που είχαμε όλη τη χρονιά και την σοβαρότητα που χρειάζεται δεν θα έχουμε πρόβλημα. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είμαστε πρώτοι και είναι κρίμα κι άδικο για την ομάδα που κρατάει την πρωτιά σε όλο το πρωτάθλημα να την χάσει στο τέλος. Γι’ αυτό χρειάζεται συσπείρωση, να είμαστε σοβαροί και πρέπει να έχουμε το πνεύμα αγωνιστικότητας και μαχητικότητας που δείξαμε και στην Καβάλα».

Για τις δηλώσεις του Χάρη Παππά πως ο Πανσερραϊκός υστερεί έναντι Άρη και Καβάλας: «Αυτή είναι η άποψή του. Όταν μια ομάδα είναι πρώτη όλη τη χρονιά με μόλις δύο ήττες δεν μπορεί να είναι θέμα τύχης. Εκτός από το σύνολο που έχουμε και αποδείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα παίζουν και οι άλλοι παράγοντες ρόλο, ψυχολογικοί. Από εκεί και πέρα όταν πρέπει να κερδίζεις υπάρχει πάντα πίεση, οπότε το θέαμα πηγαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Για το αν ο Πανσερραϊκός θα νικήσει το Αγιονέρι: «Κανείς δεν το ξέρει αυτό. Ένα παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ αν δεν σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής. Εμάς στόχος μας είναι να κάνουμε δύο νίκες και να ανεβούμε».

Για τις πιθανότητες ανόδου της ομάδας του: «Δεν υπάρχουν ποσοστά. Έχουμε το προβάδισμα και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την τύχη στα χέρια μας».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Βασιλακάκης στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: