Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Φίλε, κουράγιο»

Τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για το θάνατο του πατέρα του Γκεβόργκ Γκαζαριάν εξέφρασε η ΠΑΕ Κέρκυρα μέσω ανακοίνωσης, αφιερώνοντας στον Αρμένιο τη νίκη επί του Εργοτέλη.

«Φίλε, κουράγιο»
Ανακοίνωση μέσω της οποίας συμπαρίσταται στον Γκεβόργκ Γκαζαριάν για τον θάνατο του πατέρα του εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είχε μεταβεί στο Ηράκλειο για το ματς με τον Εργοτέλη, αλλά αναχώρησε εσπευσμένα για την πατρίδα του, λόγω του θλιβερού γεγονότος. Ο σύλλογος και οι συμπαίκτες του, του αφιέρωσαν τη νίκη επί των Κρητικών.

Αναλυτικά

Σύσσωμη η οικογένεια της ΠΑΕ Κέρκυρα (ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, συνεργάτες) εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γκεβόργκ Γκαζαριάν, για την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου του πατέρα. Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη όλων μας είναι δίπλα στον Γκεβόργκ, στον οποίο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με πρώτους τους συμπαίκτες του, αφιερώνει ολόψυχα τη νίκη επί του Εργοτέλη. Φίλε, κουράγιο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: