Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Πάει για «βόμβα» με Τεόντοσιτς η Ρεάλ!!

Έτοιμη να κάνει τη μεταγραφή του καλοκαιριού φέρεται να είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, αναμένεται να καταθέσει πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μίλος Τεόντοσιτς!

Πάει για «βόμβα» με Τεόντοσιτς η Ρεάλ!
Διατεθειμένη να… ταρακουνήσει την Ευρώπη είναι η Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως αποκάλυψε η «Opinion de Malaga», η «βασίλισσα» σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μίλος Τεόντοσιτς!

Ο λόγος είναι πως μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, η περιφέρεια των «μερένχες» θα αποδυναμωθεί αισθητά, καθώς είναι πολύ πιθανό το σενάριο οι Σέρχιο Γιουλ και Σέρχι Ροντρίγκεθ να μετακομίσουν στο NBA.

Ωστόσο, η περίπτωση του Σέρβου γκαρντ, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αφενός γιατί είναι ο «αγαπημένος» του προέδρου της «ομάδας του στρατού», Αντρέι Βατούτιν και αφετέρου γιατί έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017.

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Ρεάλ έχει έτοιμο και το «Plan B», τον Τζέισον Γκρέιντζερ της Ουνικάχα Μάλαγα, ο οποίος έχει κάνει μέχρι στιγμής εξαιρετική σεζόν. Όμως, η «βασίλισσα» δεν φέρεται να είναι η μόνη που «κοιτάει» τον Ουρουγουανό με το ιταλικό διαβατήριο, καθώς είναι στη λίστα τόσο της Μπαρτσελόνα, όσο και της Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: