Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός!

Αποδεκατισμένος θα πάει στην Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός. Μετά τους Μπεργκ και Μαυρία, νοκ άουτ τέθηκαν και οι Πέτριτς και Δώνης, ενώ υπάρχουν και τιμωρημένοι.

«Νοσοκομείο» ο Παναθηναϊκός
Πρόβλημα στη σύνθεση όχι μόνο της αποστολής, αλλά και της ενδεκάδας θα έχει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα της Κυριακής στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα (19:00).

Εκτός μάχης τέθηκαν άλλοι τρεις παίκτες. Μετά τις σημερινές μαγνητικές που έβγαλε, ο Μλάντεν Πέτριτς διαπιστώθηκε πως έχει θλάση πρώτου βαθμού στην έσω κεφαλή του γαστροκνημίου και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δέκα ημέρες, χάνοντας έτσι πιθανότατα και το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Πρόβλημα υπάρχει και με άλλους δύο παίκτες, καθώς ο Χρήστος Δώνης έχει υποστεί διάταση στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 3-4 ημέρες, ενώ ο Τάσος Λαγός, που είναι και τιμωρημένος για το ερχόμενο ματς, θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για μια εβδομάδα λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο.

Τα προβλήματα αυτά προστίθενται στα ήδη τέσσερα γνωστά. Ο Χάρης Μαυρίας ακολούθησε σήμερα πρόγραμμα αποκατάστασης στο γήπεδο, ο Μάρκους Μπεργκ φαρμακευτική αγωγή στο σπίτι του, ενώ υπενθυμίζεται πως τιμωρημένοι για το ερχόμενο παιχνίδι είναι οι Στάθης Ταυλαρίδης και Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: