Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Άδεια γιοκ, όνειρο γιοκ!!

Ούτε φέτος θα διεκδικήσει το όνειρό του ο ΠΑΣ Γιάννινα! Η Επιτροπή Εφέσεων δεν χορήγησε άδεια στους Γιαννιώτες -όπως και στον Πανθρακικό- κι ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουν να παίξουν πλέι οφ (αν μπουν)

Άδεια γιοκ, όνειρο γιοκ!
Άναψε... κόκκινο οριστικά στον ΠΑΣ Γιάννινα! Η έφεση των Ηπειρωτών για χορήγηση άδειας απορρίφθηκε απ' την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης κι ως εκ τούτου ακόμα κι αν τερματίσουν στην πεντάδα του φετινού πρωταθλήματος (είναι εκεί αυτή τη στιγμή), δεν θα 'χουν την ευκαιρία να παίξουν πλέι οφ και ταυτόχρονα να βγουν Ευρώπη τη νέα χρονιά.

Παράλληλα, θα 'χουν και περιορισμό απόκτησης ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που έχει μετατραπεί σε... συνήθεια τα τελευταία χρόνια για τον σύλλογο. «Μπλόκο» μπήκε και στον Πανθρακικό, ο οποίος θα 'χει παρόμοιες κυρώσεις την περίοδο 2015-16.

Απ' την άλλη, χαμόγελα σκόρπισαν σε Λεβαδειακό, Πλατανιά και Βέροια, οι οποίοι δικαιώθηκαν και πήραν την πολύτιμη άδεια, προκειμένου του χρόνου (όσες μείνουν Σούπερ Λίγκα) να φτιάξουν το ρόστερ τους δίχως... προβλήματα.

Υπενθυμίζεται πως χωρίς άδεια θα συμμετάσχει και του χρόνου ο Πανιώνιος, ο οποίος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να καταθέσει φάκελο, γνωρίζοντας εξ' αρχής τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: