Τρίτη 28 Απριλίου 2015

«Θα απογειωθεί σε μία καλή ομάδα ο Γουίλσον»

Ο Σκωτσέζος ρεπόρτερ της Herald, Γκρέιαμ ΜακΦέρσον σκιαγραφεί στο gazzetta.gr το προφίλ του στόπερ της Χαρτς Ντάνι Γουίλσον, ο οποίος ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό.
Ο 23χρονος σέντερ μπακ της Χαρτς αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για το κέντρο της άμυνας του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο ταλέντο που ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρέιντζερς, αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς, πήρε μεταγραφή στη Λίβερπουλ, αλλά δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στην Premier League.
Όπως υποστηρίζει ο ρεπόρτερ της Herald, Γκρέιαμ ΜακΦέρσον πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να φτάσει ψηλά εάν αγωνιστεί σε μία αξιόλογη ομάδα.
«Ο Ντάνι Γουίλσον αναδείχθηκε από την Ρέιντζερς. Εκεί αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα σε πολύ νεαρή ηλικία.
Πήρε μέρος σε αγώνα Champions League σε ηλικία μόλις 17 ετών, ενώ ενέπνεε σιγουριά στο κέντρο της άμυνας παρά την απειρία του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πως να πασάρει σωστά.
Το γεγονός ότι είχε για συμπαίκτη στη Ρέιντζερς τον Ντέιβιντ Γουέιρ τον βοήθησε πολύ στην εξέλιξη του.
Στη συνέχεια μεταπήδησε στην Λίβερπουλ, όπου δεν κατάφερε να αφήσει σε καμία περίπτωση το στίγμα του.

Οι 'reds' τον παραχώρησαν δανεικό σε Μπλάκπουλ και Μπρίστολ Σίτι για να υπογράψει το 2013 στην Χαρτς όπου κατάφερε να δώσει ξανά ώθηση στην καριέρα του.
Είναι μόλις 23 ετών και διαθέτει μεγάλες δυνατότητες. Εκτός από τον Παναθηναϊκό ακούγεται και η Σέλτικ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.
Θεωρώ πως δεν έφτασε στο επίπεδο που περιμέναμε από εκείνον στο ξεκίνημα της καριέρας του, όμως αν συνεχίσει σε μία καλή ομάδα θα μπορέσει να το κάνει.
Επίσης, έχει αγωνιστεί πέντε φορές με την Εθνική Σκωτίας αν και για σχεδόν τέσσερα χρόνια δεν έχει κληθεί».



*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: